Domů Zboží Od DaniStich

Víla Rebi a králice Máša - oboustranná panenka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od DaniStich

Katalogové č.: 10797838
Zobrazení: 713x
Vloženo: 14.8.2019
Počet srdcí: 89x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Stalo se to už dávno. Králice Máša se chystala jít spát, už měla noční košili, když najednou uslyšela tichý výkřik, bylo to někde blízko... Máša vyšla do zšeřelého lesa...a tam, jen kousek od vchodu do své nory, našla na mechu ležet vílu! Ta víla byla ještě docela malilinká. Teprve poznávala les a při své procházce se zamotala do ostružiní a píchla  se o trn. Leknutím omdlela. Máša vílu vzala k sobě. Ošetřila jí ránu a mnoho dalších dní ji doprovázela po lese a učila ji poznávat rostliny i zvířata... Dnes už je víla velká a les dobře zná. Ochraňuje všechna zvířata bez rozdílu. Stará se o rostliny, květiny a stromy. Nikdy nezapomněla, kdo jí pomohl, když byla ještě úplně malinká, sotva narozená z kapky rosy. Jmenuje se Rebi a všude jí provází bílý králík. Navzájem si nosí štěstí.

Panenka je vyrobena ze 100% lněného plátýnka. Látka je spojena lepidlem na textil, které mám ověřené a plněna dutým vláknem.

Zlatým hřebem všeho tvoření je pro mě malba. Panenka je bohatě malovaná kvalitními barvami na textil. Vytvořena spontánně bez šablon a předloh. První a poslední :-)

Podporuje dětskou fantazii a kreativitu při vytváření příběhů. Může být jak měkkým mazlíkem, tak dekorací - obrázkem na poličku, který lze měnit podle nálady.

Menu
--