Domů Zboží Od U Přasličky

Violet - fialový nefrit, howlit, norský labradorit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Přasličky

Katalogové č.: 9865154
Zobrazení: 227x
Vloženo: 10.9.2018
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milé zákaznice, milí zákazníci, doba odeslání se odvíjí od aktuálního počtu objednávek. Zároveň nyní nabízím dopravu s balíkovnou na adresu za 30,- do konce dubna 2024. Děkuji a přeji hezké dny :)

Náramek z minerálů navlékaný na pružence. Délka náramku je cca 17 cm.

Z minerálů je použit přírodní malajský nefrit (barvené kuličky, tmavší fialová), přírodní howlit a přírodní norský labradorit.

Průměr minerálních korálků je 4 a 8 mm.

Howlit

  • přináší klid a uvolnění. Pomáhá nám, abychom byli odolnější vůči stresu, podrážděnosti a nervozitě. Podporuje kreativní myšlení, přináší vzpomínky na sny a současně vyvolává sny nové. Pomáhá k potlačení vzteku, zlosti a uklidňuje rozbouřené city. Posiluje naše kladné vlastnosti, umožňuje hlubší pohled do nitra našich problémů a překonává sobectví.

Nefrit

  • pomáhá nabytí duševního klidu, vyrovnanosti. Napomáhá k nerušenému spánku, úlevě od bolesti hlavy, umí utišit žal a tlumí agresitivu. Již staří Číňané mu přisuzovali různé léčivé účinky.

Labradorit

  • jedná se o vysoce ochranný a mystický kámen, je kamenem esoterického vědění, přináší do života světlo. Odstraňuje negativní energie, jež útočí na auru, potlačuje nejistotu či strach, naopak posiluje víru v sebe sama. Napomáhá k rozvoji intuice a přináší nové myšlenky. Vyvolává potlačené vzpomínky a proniká ke kořenům myšlení, přináší vytrvalost, velmi pomáhá v období změn.

 

Menu
--