Domů Zboží Od Czech soul jewelry...

visací náušnice (Ag 925/000, květinky, Rh)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Czech soul jewelry...

Katalogové č.: 9951036
Zobrazení: 396x
Vloženo: 11.10.2018
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava do výdejních míst Zásilkovny zdarma! Platí pro objednávky nad 1.000,-... LOVE IS IN THE AIR :-) Plus nezapomeňte omrknout zlevněné výrobky - 10-20% na náhodně vybrané šperky!

100% ručně vyrobené visací náušnice s kytičkami o průměru cca 2 cm, stříbro ryzosti 925/000.

Délka od ušní dírky po konec náušnice je 6cm a může být libovolné délky na přání.

Váha každé náušnice je cca 2,3 - 2,7 g

Šperk je rhodiován - tzn. celý jeho povrch je elektrolyticky pokryt tenkou vrstvou rhodia, díky čemuž je zamezeno oxidaci (černání stříbra).

------------------------------------------------------------------------------------------

Šperk je dodáván v dárkovém balení.

Doba zhotovení je 1-2 týdny (pouze pokud již není skladem a zobrazuje se stav "na objednávku", v opačném případě je k dispozici ihned)

Jedná se o ruční výrobu tradičními zlatnickými technikami bez použití hotových komponentů (s výjimkou běžné řetězoviny, karabinek či patentových náušnic, nebo pokud není uvedeno v popisu zboží jinak). Každý šperk je neopakovatelný originál - při ruční výrobě není možné dosáhnout absolutní přesnosti a zhotovit naprosto totožný šperk. Proto může mít dodaný výrobek drobné odchylky od ilustrační fotografie, stejně tak se může drobně lišit váha hotového výrobku - v případě větších odchylek se tato odlišnost projeví na ceně.

Na přání je možné vyrobit šperk v libovolné délce či velikosti, případně z jiného drahého kovu (vyrábíme ze stříbra, zlata - 14 i 18 karátového, bílé, žluté, růžové) - od délky/velikosti a použitého materiálu se pak odvíjí celková cena. Zároveň je možné dodatečně zvolit povrchovou úpravu - je možné nechat šperk porhodiovat, pozlatit. U šperků s drahými kameny si můžete vybrat kámen či barvu na přání. Pro individuální úpravy či výrobu na zakázku, mne, prosím, kontaktujte přes Fler poštu

Výrobek je opatřen odpovídajícím ryzostním puncem (pro stříbro "925", pro zlato "585" nebo "750"), povinnou výrobní značkou výrobce a státním puncem (výrobek podléhá nutnosti opatření státním puncem, pokud přesáhne váhu 3g u stříbra, resp. 0,5g u zlata)

    Menu
    --