Domů Zboží Od Silesia HandMade

Vlkodlak v kůži beránčí

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Silesia HandMade

Katalogové č.: 11187239
Zobrazení: 653x
Vloženo: 22.1.2020
Počet srdcí: 138x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: 25% výprodejová sleva na vše, co v obchůdku najdete. Během následujících dní budu obchůdek zavírat natrvalo, poslední možnost nákupu je již jistá. Kupon pro slevu: 1X3-1W7-C4F

Láká Vás tajemný život vlkodlaků, noci zalité září měsíčního světla při úplňku, bojíte se rádi? A co  teprve, když Vám někdo zaťuká drápkem na rameno, ozve se lehké zavrčení, hluboké vytí a....

Tadááá!!

Pokud jste ten správný nadšenec, přesně pro Vás je tento originální vlkodlak, celý uháčkován z bavlněné příze, vyplněn dutým vláknem. Rozpohybování je možné díky drátované kostře (končetiny včetně prstů).

Overal s kapucí je taktéž háčkovaný na míru, a to z úžasné měkoučké příze z vlny peruánských lam.  Kapuce lze sundat, pod ní  se skrývá melírovaná čupřina z  ovčí vlny, zkrátka krotký jako beránek.

A taky tesáky a drápy, na ty nesmíme zapomenout. Těch má plno, stejně tak fousků, které si můžete natvarovat. Oči jsou ručně malované.

Celý tento vykuk narostl do výšky 43 cm (v sedě). Díky natvarování sedí sám,  bez opory, stát ale nebude, na to je moc velký pán.

Tento výrobek se účastní soutěže v klubu CHAMELEON. Téma  "Kouzlo  zimních večerů".

Jedná se o jediný origiál, vytvořen dle vlastního návrhu a postupu, děkuji, že nekopírujete.

Menu
--