Domů Zboží Od by Veronika

Voskované ubrousky 32x32 cm - květiny

138 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od by Veronika

Katalogové č.: 13755260
Zobrazení: 16x
Vloženo: 13.12.2022
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ahoj, já jsem voskovaný ubrousek!

Že nevíš? Jsem ekologický znovupouživatelný ubrousek, do kterého můžeš zabalit třeba sváču. Nebo taky bochník chleba, který ti pak vydrží déle měkký. Nebo třeba ovoce a zeleninu, nebo přikrýt mnou misku se zbytky občerstvení z párty. Vlastně do mě můžeš zabalit snad vše kromě syrového masa, ryb a nějakých ultrasmradlavých či plesnivých sýrů. A třeba tekutý tvaroh do mě taky nejde úplně zabalit. Ale jinak jsem opravdu snad všehoschopný! Stačí, když mnou pořádně dané věci obalíš a já je budu chránit vlastním tělem.

A co když se tím jídlem umažu? Stačí, když mne otřeš vlhkým hadříkem a necháš volně oschnout. A když budu jo špinavý, tak použij klidně i kapku jemného saponátu. Hlavně mě nedávej do myčky, to by dopadlo hodně špatně!

Vydržím opravdu dlouho, když se o mne budeš starat, i nějaký ten rok to spolu můžeme balit. Pokud se ti zdá, že můj povrch už není úplně ok, rozlož mne na plech na pečící papír a dej na 5 minut do trouby rozehřáté na 90 stupňů. Pak mne nech vychladnout a můžeme jet skoro nanovo.

Chceš vědět z čeho jsem vyrobený? Základem je samozřejmě nějaká krásná bavlněná látka… A pak směs ze 100% českého včelího, chemicky nečištěného, vosku, damarové pryskyřice (abych řádně lepil) a jojobového oleje (ale mastnej z něj nejsem, dodává mi pružnost).

Můžeš mne mít v různých velikostech, stačí napsat a hupsnu do ruční výroby :)

A jeden tip na závěr – než mne začneš používat, pořádně mě zmačkej! Klidně mne zmačkej do koule a pak rozlož. Tím ještě víc aktivuješ mou lepivost!

Menu
--