Domů Zboží Od qom - 3D tisk

Vykrajovátko: malý netopýr

49 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 30.5.2024 00:00 z důvodu "Kvůli stěhovaní pozastavujeme provoz".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 30.5.2024 00:00 z důvodu "Kvůli stěhovaní pozastavujeme provoz". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 3 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od qom - 3D tisk

Katalogové č.: 12115932
Zobrazení: 23x
Vloženo: 7.1.2021
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Největším strašidlem jsou i letos kromě koronaviru samozřejmě netopýři. Pořiď si naše vykrajovátka a věnuj kamarádům originální, exkluzivní cynické dárečky na památku téhle blbé doby.

*

Naše věci vyrábíme na 3D tiskárně z plastu PLA. Na rozdíl od plastových výlisků nejsou hladké, ale plné drobných nerovností, v nichž se mohou usazovat zbytky materiálu. (Materiál samotný ale žádné zdraví škodlivé látky neobsahuje.) Budeš-li proto pracovat s těstem, je potom třeba vykrajovátka a razítka pečlivě umýt. Ale pozor. PLA, materiál, z nějž jsou naše věci vyrobené, ztrácí pevnost už při 60 °C. Razítka a vykrajovátka je proto třeba umývat v teplé, ale ne úplně horké vodě. V žádném případě je nedávej do myčky. Pro důkladné umytí můžeš použít houbičku či kartáček a saponát nebo podobné mycí prostředky.

    Menu
    --