Domů Zboží Od Obrazy Bona

Vzácné květiny

499 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 27.5.2024 23:00 z důvodu "Z osobních důvodů jsem musela dočasně zavřít.".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 27.5.2024 23:00 z důvodu "Z osobních důvodů jsem musela dočasně zavřít.". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 4 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Obrazy Bona

Katalogové č.: 9063797
Zobrazení: 144x
Vloženo: 22.11.2017
Počet srdcí: 52x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Masivní náramek z šesti dílků polymerové hmoty fimo, které jsou navlečené na kloboukové gumičce fialové barvy. Celek doplňují matné skleněné korálky ve fialkové barvě. 

Květinový povrch dílků je matný a hladký. Vnitřní strana je jednobarevná, lehce strukturovaná. Hmota obsahuje drobné třpytivé částečky, takže se úplně nepatrně třpytí.

Náramek je určen na štíhlejší zápěstí. Ruka na obrázku má pod kloubem obvod 15 cm a náramek na ní sedí přesně. Rozměr jednoho dílu je 4,5 x 3,6 cm, tloušťka cca 7 mm.

Výroba podobného náramku je velice časově a technicky náročná. Začínám náčrtem a výběrem barev. Pak se ze syrové hmoty sestavím váleček kaleidoskopu, což (v závislosti na množství detailů) trvá řadu hodin. Váleček se pak nakrájí na tenké dílky, kterými se pokryje povrch plátu hmoty, zaválí se a vykrájí se z něj jednotlivé dílky. Dílky se upečou v troubě, potom se vybrousí do hladka a vyleští. V dalších krocích se přidávají spodní části a každý díl se jednotlivě lemuje. Mezi jednotlivými kroky se dílky znovu zapékají. Následuje další leštění, vrtání a konečně i navlékání finálního výrobku. 

Díky tomu je výrobek zcela jedinečný. 

Celý náramek lze otočit tak, aby byl sestaven pouze z fialových dílů, ale rozhodně to nedoporučuji často opakovat. Mohlo by dojít k opotřebování a vytahání gumičky. 

Pozn.: Skutečná barva se může mírně lišit od zobrazení na Vašem monitoru, což může být způsobeno rozdílným osvětlením nebo nastavením monitoru. Výrobky mohou mít při bližším zkoumání drobné povrchové vady a tvarové odlišnosti, které podtrhují výhradně ruční charakter výroby.

image

Náušničky z polymerové

Menu
--