Domů Zboží Od Machacek-sochy

Vzkaz podzimní, dušičkový v čase chryzantém ♫♪

729 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Machacek-sochy

Katalogové č.: 11867600
Zobrazení: 95x
Vloženo: 24.10.2020
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ...„Každé zabušení tvého srdce, každá bolest, každá touha, každá chvíle večerního smutku, každá dřina, každý úsměv, každá chvíle denní únavy, každé probuzení i sladké usínání nabudou božského smyslu, a ty ho v nich budeš číst♡. de Saint-Exupéry

Pro vaši dekoraci na váš stůl 20cm.
Pro někoho blízkého láskyplný dárek.

Nebuďte potravou, zvyšte své vibrace!
Elita už o kvantovém skoku ví.
Nevyhovuje jim, že jsme svobodní, a oni nemohou nereagovat.
Jsme mocní v lásce a navzájem se podporujeme,
proto spěchají se spuštěním nového světového řádu.
Nastal KVANTOVÝ SKOK
Temné elity se opravdu bojí, vědí, že lidský kolektiv dosahuje velmi vysokých vibrací, ale nejsou si vědomy toho, kolik probuzených duší je nyní.
Už se neskrývají, jejich útoky jsou přímé. I když stále existují tací, kteří to nevidí, neznamená to, že to není skutečné.
Útoky budou přibývat, všemi způsoby se budou snažit, aby ti, kdo jsou probuzeni, nemohli komunikovat, aby nevzbudili ostatní.
Ať udělají cokoli, na tom nezáleží, kvantový skok již nastal, je nezastavitelný, lidstvo již považuje zvířata za své druhy, už si váží Matky Země, už chápe, že neexistuje žádné oddělení.
Duše, které se vtělují, přicházejí jako učitelé. Jsou ztělesněni lásky.
Můžeme být svědky celkové změny nebo ne,
přechod může trvat týden nebo 300 let, ale je nezastavitelný.
Ať se během přechodu stane cokoli, pamatujte, že jste se dobrovolně přihlásili sem a teď. Řídíte změnu, bez ohledu na to, co vidíte. Máte odpovědnost.
Žádáme vás nebuďte potravou.
Je to vše, co musíte udělat, je to tak snadné, nebuďte Potravou.
Lidská bytost je mimo jiné z nejsilnějších generátorů, které existují. Jsme víra a podle toho, s jakou polaritou se spojíte, vytvoříte tu nebo druhou frekvenci.
Tyto entity se živí negativní frekvencí, my je krmíme po věky.
Probuzení naklonili kolektivní vědomí směrem ke kladnému pólu. Útočí tedy s velkou dravostí, protože hladoví.
Pravděpodobně jste to už věděli, nebo možná jste tuto zprávu dostali poprvé. Bez ohledu na to se zeptejte sami sebe, jestli to ve vás rezonuje.
Spojte se se svou duší a uvidíte, že pokud vám vaše duše říká, že je to pravda, neztrácejte další vteřinu své existence.
Odstraňte ze svého života vášně, nenávist, zášť, žárlivost, strach, zlozvyky, pochutiny pocházející z utrpení jiné bytosti, lži, ctižádost, sobectví, smutek, nedůvěra. To vše vytváří hustou energii, potravu pro temné energie.
Buďte si vědomi svých emocí a pokud někdy pocítíte negativní emoce, změňte svou energii. Zapněte si hudbu, která vás povznáší, zpívejte, tancujte, dýchejte, zapalujte si kadidlo, obejměte své kočky, psa nebo rodinu, jděte na procházku do přírody nebo do parku, meditujte, cvičte a dělejte cokoli, tuto energii musíte okamžitě změnit, protože podáváte Potravu.
„Vždy mějte na paměti, že od vás je toto vše požadováno, nekrmte temné hordy.
Vyživujte svou duši čímkoli, co vám pomůže vstát. Pokud si zvyknete žít na frekvenci lásky, vaše realita bez námahy změní vaši vůli. Jste nezastavitelní, jste mocná bytost.
Nebojte se, osvoboďte svou mysl od matrixu, zaměřte svou pozornost na to, co chcete, ale hlavně si užívejte, buďte šťastní, usmívejte se, zpívejte, tancujte, milujte. "
A. JODOROWSKI.

Menu
--