Domů Zboží Od Nemravka - materiál

Washi páska / Černá s barevnými kytičkami

54 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna85 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Nemravka - materiál

Katalogové č.: 9396704
Zobrazení: 29x
Vloženo: 16.3.2018
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Poštovné je vzhledem k množství zboží nastaveno jednotně, jeho výše je však odvislá od velikosti zásilky a pohybuje se v průměru od 58 do 85 Kč. Poštovné je vždy nastaveno dle velikosti objednávky. +++ Poštovné při objednávkách nad 3000 Kč zdarma +++ Pokud máte zájem o více kusů od jednoho produktu tak nás prosím kontaktujte.

Samolepící dekorativní washi páska vhodná pro různou kreativní činnost. 

Pomocí washi pásky vyrobíte zajímavé detaily na vašich scrapbookových či jiných projektech. Snadno ji využijete při tvorbě scrapbookových stránek, originálních přáníček, visaček, notýsků, krabiček, obálek, deníků, project life apod. Jsou také vhodné pro různou domácí dekorativní tvorbu např. washi páskou můžete ozdobit skleněnou vázu, rámeček pro fotografii, lampu, dřevěný nábytek či nalepit ji jen tak na zeď a vytvořit originální design vašeho pokoje. Washi pásku můžete stříhat nebo trhat. Lze na ni také psát. 

Při práci s washi páskou doporučujeme mít čisté a suché ruce. Vlhkost snižuje její lepivost. Stejně tak nedoporučujeme držet pásku za lepivou stranu.  Washi páska také není vhodná pro dekórování věcí, které používáte na jídlo. Není určena pro lepení na kůži. 

Šířka pásky: 15 mm

Délka pásky: 10 m

Menu
--