Domů Zboží Od street 11th

Waxed Canvas and Leather Backpack, N. 4, Green

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce300 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od street 11th

Katalogové č.: 10850753
Zobrazení: 1252x
Vloženo: 6.9.2019
Počet srdcí: 39x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Batoh je nastavitelný na libovolnou výšku, zapínání je na přezku. Pojistkou je zip nahoře.

Rozměry: celková výška až 60 cm, šířka nahoře 38 cm, dno 15 cm

Materiál: bavlněné  plátno 300g/m2 (tzv. kanvas, plachtovina nebo celtovina), hovězí kůže asi 1,0 mm, spirálový zip, popruh 25 mm - směs bavlny a polyesteru, galanterní kování - nikl. Zadní díl, černý kanvas a tráky nejsou waxované.

Kůže je voskovaná, což spolu s voskovaným kanvasem dodává batohu jedinečný vzhled. Pokud budete chtít, můžete časem použít vosk na kůži pro uchování vzhledu.

Na zádech je kapsa na zip (zip dlouhý 27 cm, hloubka kapsy asi 27 cm) a novinkou je hluboká kapsa nad tráky, také na zip (zip je dlouhý 22 cm, hloubka kapsy asi 25 cm),

Tráky jsou vypolstrované s nastavitelnou délkou. Zadní díl a dno jsou mírně vyztužené a prošité, batoh je 2x prošitý.

Podšívka: polyester, na straně k zádům jsou 2 kapsy na mobil. Na druhé straně velká kapsa na zip.

Waxování - voskování textilu směsí včelího vosku, lněného oleje a terpentýnu. Výrobek má charakteristickou vůni, která časem vyprchá.

UPOZORNĚNÍ: voskování je prováděné ručně, mohou se vyskytnout nepravidelnosti, které nebudou mít vliv na funkčnost výrobku.

Něco o údržbě (čerpala jsem ze stránek "Clasp´pin"):

Voskované plátno (waxed canvas) je tradiční materiál pocházející z Anglie 19. soletí, původně byl určen pro potřeby námořníků a to především díky své nepromokavosti a odolnosti. Jedná se o hustě tkané bavlněné plátno vyšší gramáže, které je napuštěno a impregnováno voskem. Vysoký obsah vosku způsobuje "antique efekt", v místě ohybu plátna dochází k lokálnímu zesvětlání a díky tomu materiál působí členitějším "vintage" barevným podáním. Tento efekt je přirozenou vlastností voskovaného plátna a nemá vliv na jeho nepromokavost.

 

V případě potřeby je možné výrobek přefoukat fénem, díky vyšší teplotě světlejší partie zmizí. K tomuto může docházet i za vyšších teplot během slunečných dnů. Takto impregnované plátno nezanechává žádné stopy na vašem oblečení a v případě potřeby je možné plátno ručně dovoskovat vhodným voskem.

 Batoh a tašky vyrobené z voskovaného plátna v žádném případě neperte, v případě potřeby nechte vlhké a hrubé nečistoty nejdříve uschnout za běžné pokojové teploty a následně je odrolte. Dalším krokem je případné použítí vlhkého hadříku a kartáče na textil, kterým se zbavíte finálních jemných nečistot

Menu
--