Domů Zboží Od sluníčko L

Z fazetovaného ametystu..

179 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od sluníčko L

Katalogové č.: 13414597
Zobrazení: 22x
Vloženo: 28.6.2022
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z korálků fazetovaného ametystu.

Dále jsem použila malé korálky a přívěsek ve tvaru kolibříka z chirurgické oceli.

Velikost korálků je 8 mm.

Navlečeno na pružence.

Délka vnitřního obvodu náramku je cca 17 cm. Náramek vám mohu zmenšit či zvětšit. Pokud si nejste jisti rozměrem změřte si obvod zápěstí.

Symbol kolibříka: Kolibřík symbolizuje radost ze života, lehkost bytí a hravost. Kolibřík nás učí žít v přítomnosti a být více nezávislými. Přináší rychlost a schopnost rychle reagovat, odolnost a energii k dalekým cestám.

Ametyst:

je duchovní kámen, který pomáhá nalézat duševní rovnováhu a má příznivé účinky na vnitřní růst a dozrávání. Přítomnost tohoto kamene zbystřuje smysly a je vhodný pro potřeby naprostého soustředění. Ametyst napomáhá zklidnění nervového systému a vytváří ochranu proti negativním vlivům, které zhoršují naši psychiku a způsobují psychosomatické problémy. Příznivě působí na obě mozkové hemisféry.

Posláním kamene je zlepšit osobní auru a vyzařování, díky kterému se bude cítit velmi dobře a příjemně budete působit i na své okolí. Podporuje celkovou vnitřní sílu, stabilitu a nezávislost. Ametyst je kamenem čistoty a posiluje věrnost a emocionální lásku. Býval kamenem králů, kteří si jej oblíbili především proto, že jim dodával rozhodnost a podporoval je v realizaci jejich vytyčených cílů.

    Menu
    --