Domů Zboží Od Atelier jpd

Z POKLADŮ KRÁLOVNY ZE SÁBY

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce199 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Atelier jpd

Katalogové č.: 8840520
Zobrazení: 1049x
Vloženo: 17.9.2017
Počet srdcí: 79x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Aneb : "Pro Váš pocit každodenního luxusu". Přesně tak působí tenhle královský kousek z minerálů: Kvalitní amazonit AAA - kulčky 6 a 8 mm a valounkové oblázky, pravý africký tyrkys 6 a 8 mm, obrázkový jaspis 6 a 8 mm a valoun avanturinu pěkné syté barvy o rozměrech 16 x 13 mm. Dalšími dominantními prvky na náramku jsou dva ručně vyrobení sklenění šneci zdobení pravým zlatem a krásný pistáciový korálek z broušeného skla - také ruční práce. Dřevěné korálky jsou z týkového a santalového dřeva. Vše dozdobují pozlacené nebo smaltované kovové komponenty a přívěšek andělského křídla. Zapínání na velkou pozlacenou karabinu se srdíčkem.

Do objednávky prosím uvést obvod zápěstí napevno. Děkuji.

TYRKYS - Předchůdci Aztéků, Toltéků a Olmeků přinesli zbožnou úctu k tomuto kaqmeni. V hluboké vážnosti ho měli také severoameričtí indiáni Apačové. Bez tyrkysu nesměl např. medicinman vykonávat své povolání. Tyrkys se vkládal také do šípů lovců. Kámen štěstí přinášel prý také ochranu před uhranutím, ale i před všemi úrazy. Proto je dodnes tyrkys považován také za kámen jezdců a chovatelů koní. Lékaři nosili v brašně tyrkys jako protilátku proti jedům, včetně uštknutí. Věšili, že činí tělo odolné proti virům, pohlcuje negativní síly.  Tyrkys je symbolem šlechetnosti, laskavosti a upřímnosti. Zachovává přátelství a z nepřátel činí přátele. Je to kámen štěstí a bohatství. Navajové dávali kousky tyrkysu pod obydlí pro ochranu rodiny a proti zlým duchům.

AMAZONIT - Výborný pomocník při komunikaci. Má aktivní metafyzické vlastrnosti a silné vibrace, které mocně proudí přes krční a srdeční čakru. To pomáhá sladit řeč s volbou správných účinných slov a dobře vyjádřit myšlenku. Také vyrovnává emoce, zbavuje trémy, tlumí zlobu a podporuje laskaviost a praktičnost. Dodává energii, zmírňuje stres a napětí a povzbuzuje. Amazonit je známý také jako "šťastný kámen", nebo kámen naděje. Šperky z amazonitu byly nalezeny v hrobce faraóna Tutanchamina - je to prominentní kámen pro výrobu amuletů a stejně jako achát je kamenem umělců a podporuje můzu a kreativitu. Amazonit je také jedním z nejvíce účinných kamenů proti negativnáím vlivům elektromagnetického pole ,mobilů, mikrovlnek, počítačů...

JASPIS -Pohlcuje negativní energii, dodává odvahu a chrání před riziky, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé rozhodování a představivost, přináší štěstí.

Srovnává a nastavuje čakry.

AVANTURÍN - Navrací klid a ztracenou naději. Pomáhá zapomenout na starosti všedního dne, pustit všechny problémy z hlavy a uvolnit se. Kámen klidného spánku. 

Menu
--