Domů Zboží Od sluníčko L

Z růženínu, červeného korálu a křišťálu

179 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od sluníčko L

Katalogové č.: 13410593
Zobrazení: 11x
Vloženo: 25.6.2022
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek je vyroben z korálků z růženínu, červeného korálu ( dobarvovaný ) a křišťálu. Dále jsem použila bižuterní rondelky s čirými kamínky a přívěšek ve tvaru anděla.

Anděl je symbol lásky, štěstí a pohody.

Velikost korálků je 8 mm.

Navlečeno na pružence.

Délka vnitřního obvodu náramku je cca 17 cm. Náramek vám mohu zmenšit či zvětšit. Pokud si nejste jisti rozměrem změřte si obvod zápěstí.

Růženín:

Jako kámen lásky, něhy a smyslnosti je růženín silným afrodiziakem, protože stimuluje smyslnost a sexuální fantazii. Růženín je však také skvělým kamenem pro pokojný spánek, který chrání před nočními můrami. Pomáhá také dětem, aby se nebáli tmy. Růženín je uklidňující drahokam, vynikající pro použití při traumatu nebo krizi. Posiluje empatii, citlivost a pomáhá při důležitých změnách. Je to také skvělý pomocník pro uklidnění smutku či žalu.

Červený korál:

jsou považovány za nejsilnější ochranný kámen. Očišťují nás od zatěžujících a temných myšlenek, negativních představ a pocitů. Povzbuzují v nás pozitivní myšlení a cítění, zachovávání duševního řádu a čistoty. V barvě červené jsou symbolem lásky, oddanosti a pokory, soucitu a sounáležitosti s celkem. Je symbolem mateřství. Dává energii a odvahu při překonávání strachu a nervozity. Dokáže uklidnit emoce a navodit vnitřní klid. Chrání člověka před úzkostí a depresí.

Křišťál:
Použití:
Podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním.
Projasňuje mysl, nabíjí novou energií, zklidňuje, podporuje neutralitu, odstraňuje negativní emoce, chrání auru a odstraňuje bloky bránící volnému toku energie v těle.
Menu
--