Domů Zboží Od GALENA.SHOP

Záušnice tyrkys africký

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od GALENA.SHOP

Katalogové č.: 11712798
Zobrazení: 120x
Vloženo: 28.8.2020
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Přejete si šperk z nějakých konkrétních kamenů? Ráda ho vyrobím dle Vašeho přání.

Záušnice z mědi s korálky tyrkysu afrického.

Záušnice je vyrobená z měděného tepaného drátu s použitím techniky wire wrapping. Šperk je lehce patinován a ošetřen včelím voskem proti oxidaci. Velikost velkého korálku je přibližně 8mm, velikost menšího korálku - 6mm v průměru.

Záušnici můžete nosit jak na levém tak i na pravém uchu, a to i bez propíchnutí uší. V případe, že svorka šperku není symetrická, delší konec svorky patří dozadu. Záušnici nasaďte v horní části ucha, posuňte směrem dolů do střední části boltce a jemně otočte dovnitř…

Poznámka: Není určeno k nošení při koupání nebo sprchování.

Tyrkys je nejúčinnější léčivý krystal. Přináší zotavení ducha i pohodu těla. Jedná se o ochranný kámen používaný odnepaměti na amulety. Má také očistné účinky. Rozptyluje negativní energii a odstraňuje elektromagnetický smog. Jedná se o citlivý a vnímavý kámen, který udržuje rovnováhu, přispívá k seberealizaci a pomáhá hledat řešení problémů. Uklidňuje nervy svého nositele, pokud musí promluvit na veřejnosti. Ladí fyzické tělo na duchovní vibrace. V duševním životě dodává tyrkys sílu. Zahání sklony k mučednickému jednání a brání sebepoškozování. Při duševní práci pomáhá zachovávat klidnou mysl s nepolevující pozornosti. Usnadňuje projevy tvůrčích schopností. V citovém životě stabilizuje jinak proměnlivé nálady a navozuje vnitřní klid. Podněcuje k romantické lásce. V tělesné rovině tyrkys výtečně pomáhá při stavech vyčerpání, depresi a při návalech panického strachu.
Africký tyrkys je zelený a oproti jasně modrému kameni se vyznačuje nepatrně odlišnými vibracemi. Mimořádně dobře poslouží při léčení zablokované krční čakry a potlačené schopnosti sebevyjádření. Dokáže sledovat rodovou linii, dokud neodhalí zdroj problémů.

Čistění a nabíjení:

Jeden z nejsnazších způsobů čistění je náušnice zasypat mořskou soli po dobu ne více než 3 dny (perlové šperky nejdřív zabalíme do kapesníku) a nabíjet několik hodin na denním světle, ale ne na přímém slunci. Aby kameny pomáhaly a dávaly nám jen pozitivní energii, musíte je pravidelně čistit a nabíjet.

Menu
--