Domů Zboží Od wowodesign

Zázrak jménem příroda...

780 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce189 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od wowodesign

Katalogové č.: 9207607
Zobrazení: 37x
Vloženo: 18.1.2018
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Naprosto skvostná miska ze dřeva blahovičníku doplněná o ručně kreslenou mandalu. Každý tah mandaly je několikrát obtáhnutý pro výraznou a sytou barvu. 

Mandaly na každém kousku z našeho dřevěného nádobí vznikají spontánně a předem nemají naplánovaný tvar, každá je originál :). Dřevo a mandaly se podle nás skvěle doplňují - jedno podtrhuje krásu druhého a velmi nás baví (jak je vytvářet, tak na ně koukat). 

Miska je orignál, druhou už nikdy nevyrobíme :). Průměr misky je 12,5 cm, je ručně zbroušená do hladka, místy s prasklinkami (dále se nerozšiřují, dřevo je už suché a ošetřené), celý povrch misky má červenohnědou barvu typickou pro blahovičník - teplomilný strom rostoucí mj. v Austrálii.

Tuto mísu můžete využít pro zobání (sušené ovoce, oříšky, chipsy, nakrájenou zeleninu...), pro ukládání klíčů a drobných mincí, drobností na kancelářském stole, ale stejně tak bude mísa působit krásně jen jako dekorační.

Miska má povrchové ošetření vhodné pro dětské hračky i pro styk s potravinami. A stejně jako kvůli žádnému z našich výrobků, ani pro ni nebyl cíleně poražen žádný strom, je vyrobená z odřezků z výroby, které by jinak zůstaly nevyužité.

Menu
--