Domů Zboží Od Martina_N

Žíkej mi...Monika!

279 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Martina_N

Katalogové č.: 8926041
Zobrazení: 585x
Vloženo: 15.10.2017
Počet srdcí: 89x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pokud byste měli nějaké tajné pšání nebo touhu, písněte Maltině, ona se pšetlhne, aby vám vyhověla (ale teda by nás zajímalo, jak by to pšetlhnutí plovedla)...a kdybyste počebovali inspilaci, lačte kouknout do plodaného zboží, tam nás je hlóóózně moc...Vaše Meďulci a jiní talismanovití

Dámy a pánové, dovolte mi, abych vás co nejsldečněji pšivítala na palubě Zajoch Éllajns z Ušákovic do Ocáskova. Mé jméno je Monika! Náš let potlvá pšibližně čtyžicet minut. Pši vzletu a pšistání se plosím pšipoutejte a uveďte stolky pšed vámi do svislé polohy. Dámy a pánové, náš let je nekužácký. Také vás plosíme, abyste si z bezpečnostních důvody vypli vaše mobilní telefony a všechna elektlonická zažízení. Nyní vám pšedvedu, jak se pšipoutáte, kde jsou nouzové východy a jak je to s plovací vestou a kyslíkovými maskami....Dámy a pánové, děkuji vám, že cestujete se Zajoch Éllajns a pšeji vám ničím nelušený let.

Cabin crew, departure position, please!

Tak takhle nějak to vypadá, když jsem v pláci. Žíkejte mi...Monika! Jsem klásná letuška naší zaječí letecké společnosti, létám na lůzných tlasách a s lůznými typy letadel. Ten Élbas A380 za mnou jsem si vypůjčila pouze za účely focení od naší spšátelené letecké společnosti Emilejts a je neplodejný. Jinak jsem vlastnolučně uháčkovaná Maltininýma tlapkama, použila na mě lůzné dluhy pšízí, vesměs směsových, vycpaná jsem dutým vláknem, abych našim cestujícím neublížila. Jako splávná letuška mám čelvenej šátek a na hlavě čepičku lodičku s kovovým letadýlkem. Nalostla jsem do výšky cca tšinácti centimetlů. Mám láda mazlení, tulení, výkšiky obdivu, nemám láda, když se mi někdo kouká pod sukni, tahání za jakoukoli část těla a tulbulence.

Menu
--