Domů Zboží Od Timantii

Zrcadlo Kukátko do pohádky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Timantii

Katalogové č.: 12020966
Zobrazení: 608x
Vloženo: 2.12.2020
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Mozaikové ručně skládané zrcadlo Kukátko do pohádky. Mozaiku tvoří různě velké a různě strukturované kostičky. Je vyrobena z přírodního kamene, velké kostky mají leštěný povrch, na kterém krásně vyniká struktura kamene. Malé kostičky jsou ze skla.

Růžová barva probouzí potřebu tepla, citového tepla. Podporuje intuici a přináší nám kontakt s naším vlastním citovým světem. Říká se, že růžová je skvělý prostředek proti strachu. Stříbřitě šedá patří mezi neutrální barvy, které jsou schopny doplnit jakoukoli barevnou kombinaci. Je to barva očekávání a naděje.

Doplňková šedá barva je barvou neutrality a kompromisu. Typická barva stínů vzniklá směsí světla a temnoty. Tlumí, vyrovnává a neutralizuje ostatní barvy ve svém sousedství. Má tak velký význam pro ostatní barvy v prostoru. Pozitivně také působí na vztahy, do kterých přináší stabilitu.

Celkový rozměr: 25 x 25 cm, rozměr zrcadla: 15,5, x 15,5 cm, hloubka: 1,2 cm

Tenké - zrcadlo i mozaika je lepené na 3 mm šedou pevnou desku.

Můžete si ho jen tak opřít o poličku, nebo nalepit na zeď, obklady, kachle. Mám vyzkoušené a osvěčené lepidlo Mamut, které stačí bodově nanést na zadní stranu zrcadla a ihned drží. Pokud chcete zrcadlo na pověšení, je potřeba požádat v poznámce o háčky - přidělám je na zadní stranu.

Možnost osobního předání zrcadla, záleží na domluvě (Babice nad Svitavou, Brno, Blansko).

Menu
--