Domů Zboží Od Timantii

Zrcadlo Ledové království

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Timantii

Katalogové č.: 12004939
Zobrazení: 1531x
Vloženo: 27.11.2020
Počet srdcí: 45x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Mozaikové ručně skládané zrcadlo Ledové království. Mozaika je tvořena z hladkých i strukturovaných kostiček ze skla. Najdete tu kombinaci průsvitného mléčného skla, kovový odstín stříbrné a perleťové odlesky.

Ledové království na vás dýchne krásou jinovatky, která se v mrazivém dni drží na větvích stromů.

Velikost zrcadla: celková s mozaikovým rámem: 49 x 24,5 cm, rozměry zrcadla: 42,5 x 18 cm.

Je možné se domluvit na zarámování zrcadla jemnou dřevěnou lištou (přírodní lak nebo barva k typu mozaiky).

Tloušťka - zrcadlo i mozaika jsou lepené na pevnou 3mm černou desku. V tomto případě je zrcadlo vhodné na nalepení. Pokud si přejete zarámování nebo zezadu háčky na pověšení  - zrcadlo je na 6mm desce. Lepení zrcadla na stěnu je velice jednoduché a rychlé. Vyzkoušené a osvěčené mám lepidlo Mamut, které drží ihned. Stačí nanést bodově na zadní část zrcadla a přitisknout na očištěnou plochu.

Barva:

Bílá barva znamená ctnost, vznešenost, lásku k pravdě a přímost. Je symbolem čistoty, jasnosti, nevinnosti, ale i perfektcionismu. Chrání a posiluje. Je světlem, které očišťuje celou energetickou soustavu. Vzbuzuje stabilitu, probouzí bdělé vědomí a tvořivost. Napomáhá
v případech, kdy je třeba začít znovu nebo získat inspiraci.

Stříbrná barva přináší naději, hojnost a romantiku. Odkrývá tvůrčí představivost a intuici. Představuje sny, vize a touhy pro naplnění mimo materiální svět. V období stresu a starostí může odstranit negativitu, podpořit vnitřní stabilitu a vynést do popředí osobní skrytý potenciál.

Doručení: menší zrcadla posílám poštou ve speciálně vyztužené krabici + bublinková folie. U větších zrcadel nabízím možnost osobního předání zrcadla (Babice nad Svitavou, Brno, Blansko), záleží na domluvě.

Menu
--