Domů Zboží Od Timantii

Zrcadlo Perly pro Tebe

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Timantii

Katalogové č.: 11947747
Zobrazení: 132x
Vloženo: 13.11.2020
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Mozaikové ručně skládané zrcadlo. Jednotlivé kostičky jsou z přírodního kamene, skla i kovu. Díky perleťovým odleskům jde barva do modra.

Nasvícené zrcadlo vytváří dojem právě otevřené perlorodky a krásně na sebe přebírá barvu okolí. Primárně ovšem jde do všech odstínů modré.

Modrá barva má uklidňující a tišící efekt, přináší mír, spokojenost, symbolizuje něhu, věrnost a důvěru. Dále představuje tradici, stálost, spolehlivost a vyrovnanost. Podporuje intuici, diplomacii a přirozenou autoritu. Modrá barva také léčí, ulevuje při bolestech hlavy či migrénách, při unavených očích. Snižuje krevní tlak, zpomaluje puls i dechovou frekvenci, mozek na ni při neurologických testech reaguje uvolněním. Je spjata s krkem a se schopností sebevyjádření ve všech oblastech. Je barvou odpovědnosti, soucitu a také nekonečna. Egypťané tuto barvu používali jako symbol pravdy. Právě egyptský modrý lazurit údajně otevírá třetí oko a přináší osvícení. Propojuje srdce a rozum.

Rozměry s rámem: 25 x 50 cm, rozměry zrcadla: 19 x 44 cm, hloubka 1 cm. Mozaika: přírodní kámen, sklo, kov.

Mozaika i zrcadlo lepeno na 3mm pevnou desku.

Zrcadlo je vzhledem ke své malé hloubce vhodné na nalepení na zeď, na kachličky nebo i místo obkladu. Možné také postavit a opřít o zeď. Vyzkoušené a osvěčené mám lepidlo Mamut, které stačí bodově nanést na zadní stranu a ihned drží. Pokud chcete zrcadlo na pověšení - je potřeba to poznamenat do poznámky - přidělám háčky na zadní stranu.

Zrcadlo je možné převzít i osobně (Brno, Blansko, Babice nad Svitavou) - v tomto případě platíte pouze balné 180,-Kč (bublinková folie + pevná karton.krabice).

Menu
--