Domů Zboží Od Esperanza náramky

Náramek "Trojjedinný" TOP

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce139 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Esperanza náramky

Katalogové č.: 10120098
Zobrazení: 78x
Vloženo: 29.11.2018
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Vnitřní obvod náramku (obvod ruky) cca 17-18cm, navlečeno na silikonové pružence.

Náramek se skládá ze tří náramků /křišťál, růženín, ametyst/ na gumičce spojených mašličkou /lze odvázat/.

Na výběr s růžovou nebo fialovou mašličkou / napište do poznámky/

Lze kombinovat i s dalšími gumičkovými náramky a poté si hravě sami vytvoříte šperk, který bude přesně ladit k vašemu outfitu.

Křišťál: Podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním. Projasňuje mysl, nabíjí novou energií, zklidňuje, podporuje neutralitu, odstraňuje negativní emoce, chrání auru a odstraňuje bloky bránící volnému toku energie v těle. Ovlivňuje funkci štítné žlázy, srdce, krevní oběh, plíce, zažívací ústrojí, pomáhá při nevolnostech, závratích, bolestech hlavy a migréně, tlumí horečku. Příznivý účinek má i na vlasy, pokožku, nehty, sliznice a snižuje otoky.

Růženín : Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost, dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce. Příznivě působí při úzkostech a neurotických potížích, odstraňuje apatii, strach, zlost, nelibost a pocity viny.

Ametyst: zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje napětí, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích, poruchách sluchu, kožních problémech, nerovnováze zažívacího traktu, působí na střeva a střevní mikroflóru, odstraňuje parazity, podněcuje produkci hormonů, činnost metabolismu, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Léčí podlitiny, otoky a rány.

Menu
--