Domů Zboží Od Arcikam

Energetický zářič - šperk pro váš domov (13)

469 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené240 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Arcikam

Katalogové č.: 10208654
Zobrazení: 47x
Vloženo: 8.1.2019
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Krásné a silné závěsné energetické zářiče z přírodních krystalů, které krášlí a pozitivně ovlivňují prostředí v němž žijete - energeticky čistí, nabíjí a ochraňují obytný prostor.

Vzhledem k různým kombinacím kamenů a jiných přírodnin je každý můj zářič neopakovatelným originálem.

Tento zářič je zhotoven z achátu, záhnědy, křišťálu, jantaru a slunečního kamene, doplněných drobnými českými korálkami. Kameny jsou navlékány a vázány voskovanými čalounickými šňůrami, což je vysoce pevný a odolný materiál.

Délka zářiče cca : 51 cm

Rozměry největšího kamene: 7,2 x 4,5 x 0,4 cm

Váha celkem cca: 80 g

Exituje řada rad o rozmísťování podpůrných energetických doplňků v obytném prostoru. Moje zářiče umí rozhýbat kouty se stagnující enegií, či zvolnit její příliš prudký tok např. v prostoru mezi hlavními vstupními dveřmi a protilehlým oknem, harmonizovat prostředí v zónách klidu a odpočinku, či chránit vstupní prostor. Jaké zářiče tedy vybrat a kam je doma umístit? Není třeba postupovat podle přísných pravidel. Je to váš domov, vy jste ti, kdo tento prostor obývá a nejlépe ví, co mu sluší a vám prospívá - je to přesně to, co se vám líbí, z čeho máte radost a dobrý pocit. Nad jídelním stolem, na garniži, na lustru, na klíčích skříněk či vestavěných stěn, na balkoně, na fíkusu, nad vstupními dveřmi - v koutě či uprostře místnosti, atd., atd. ..... . Vy nejlépe poznáte který a kde bude vašemu domovu nejlépe slušet a pomůže vytvořit pohodové prostředí plné lásky, klidu a bezpečí.

Pokud se rozhodnete zářič někomu darovat, stačí při jeho výběru myslet na tuto osobu, či osoby - vaši pozornost rychle přitáhne ten nejvhodnější pro jeho obydlí.

Přeji hodně radosti z kamínků.

I dům či byteček si zaslouží šperky!

Menu
--