Domů Zboží Od křesadlo

křeslo Píkok

6 100 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od křesadlo

Katalogové č.: 10267196
Zobrazení: 2352x
Vloženo: 27.1.2019
Počet srdcí: 94x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Křeslo z produkce TONu Bystřice pod Hostýnem ze 70.let minulého století. Dostalo se ke mně v totálně zdevastovaném stavu, z původního křesla jsem použila pouze dřevěnou kostru, která byla netknutá červotočem a stačilo ji jen důkladně zbrousit a pořádně zpevnit. Dřevo je lakováno matným polyuretanovým podlahovým lakem.

Sedák, původně pružinový, je nyní sestaven  ze dvou vrstev polyuretanu, proložených vrstvou gumožíní, aby byl pohodlný a dostatečně pevný. Opěradlo je z komfortního odolného polyuretanu. Měkkou vrstvu čalounění tvoří na sedáku i zádovém opěradle čalounická vata a polyesterové rouno.

Namáhané plochy sedáku a opěradla zad jsou potaženy odolnou a pevnou čalounickou látkou české výroby s vysokým podílem lnu. Ostatní části potahu jsou ušity z britské pevné čalounické bavlněné látky s velkoplošným potiskem stylizovaných pavích per . Švy jsou zpevněny pletenou bavlněnou šňůrou antracitové barvy.

Rozměry křesla jsou V 80 x Š 58 x H 70 cm.

   Na křeslo se můžete přijít nezávazně podívat a vyzkoušet si je. Pokud je zakoupíte, pošlu vám je pořádně zabalené prostřednictvím České pošty.

Menu
--