Domů Zboží Od U Pihulky

Pro jedno kvítí slunce nesvítí - sluníčkové

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené95 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Pihulky

Katalogové č.: 10470910
Zobrazení: 242x
Vloženo: 5.4.2019
Počet srdcí: 141x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den. Optimální doprava je doprava službou Zásilkovna. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím uveďte v poznámce objednávky pobočku Zásilkovny, kam budete chtít zásilku odeslat. Neručím za dodání do Vánoc. To záleží na datumu Vaší objednávky a úhradě, dále pak na přepravci. Děkuji za pochopení ;0). Pihu

Originální, jedinečný, moderní, nevšední a krásný, vyrobený v minimalistickém stylu, ale přesto veselý, svěží a in.

Jistě upoutá svým vzezřením a nevšedností pozornost blízkých očí. Zaručený originál.

Náhrdelník je sestavený z 5 ručně plstěných kuliček (technikou suchého a následně mokrého plstění, aby byly pěkně hladké a pevné). Plstěné kuličky mají velikost v průměru do cca 2,3 cm. Jednotlivé kuličky jsou navlečeny na lanko v černém provedení o délce 50 cm, a to vždy střídavě, s korálkem z přírodního achátu o průměru 6 mm.  Korálky jsou volně posuvné, aby je šlo dle potřeby posunout podle prodloužení náhrdelníku. Dva korálky jsou navíc vyšity kytičkami v duhových barvách. Dle jejich otočení můžete též změnit částečně barevnost.

Výroba náhrdelníku je velice časově náročná, tomu odpovídá i cena výrobku.

Zapínání je na příjemně velkou karabinku o celkové délce 1 cm a kroužek z chirurgické oceli. Na kroužku je ještě připevněn aretovací (prodlužovací) řetízek z chirurgické oceli o délce cca 6 cm. Celková délka náhrdelníku lze tedy prodloužit.

Chirurgická ocel je vhodná i pro alergiky, nepodráždí Vaši kůži. Díky použitému materiálu je náhrdelník velice lehounký, příjemný na nošení a použitá vlna nekouše (velice jemná 20 mikronů), vhodná i na dětské oblečení.

Můžete tedy použít i jako delší korále na šaty či svetřík nebo jako krátší třeba do rozhalenky. Kombinace je na Vaší fantazii :o).

Použité barvy vlny jsou tmavomodrá navy a  žlutá. Bavlnky 100% bavlna Anchor.

V minulosti se připisovalo korálu mnoho schopností. Jelikož pochází z moře, věřilo se, že v sobě ukrývá sílu oceánů. Nosili ho na ochranu mořeplavci, protože věřili, že přináší dobré počasí a odhání bouřky.

Stejně si lidé mysleli, že korál dokáže vyléčit bláznů a přitáhnout na člověka prosperitu a lásku.

Používal se i u dětí, na snížení bolesti při prořezávání zubů. Egypťané dávali korál do každé hrobky. Věřili, že každý kousek obsahuje kapku božské krve a ta ochrání zesnulého před zlými duchy.

Achát - účinky a vlastnosti

Popis:
Křemenový agregát chalcedonu.
Má mnoho barevných variant - bílošedý, bleděmodrý, oranžovočervený, černý.
Význam:
Achates, původní antický název řeky Dirillo na Sicílii.
Použití:
Pomáhá při velké psychické zátěži, dodává jistotu a sebedůvěru, zmírňuje komplexy méněcennosti a nedocenění, stres.
Používá se při léčbě duševních chorob, podporuje funkci ledvin a močového ústrojí, čistí tělo od jedů a pomáhá zmenšovat otoky.
Čakry a léčivá síla kamenů: »
Podporuje vážnost, pevnost a vyrovnanost. Pomáhá rozpouštět záporné emoce a chrání vnitřní podstatu člověka. Probouzí postoj úcty k vlastnímu tělu a působí stavebně na rozmnožovací orgány. Plátek řezaného achátu s krystalovou jeskyňkou poskytuje rostoucímu životu (v těhotenství) bezpečí a ochranu. Dodává důvěru a ulehčuje porod.

Zdroj: //lecive-kameny.najdise.cz/kamen/achat

Děkuji, že nekopírujete moje zboží.

Díky nastavení monitoru se barvy mohou mírně lišit.

Cena za tento kus.

Menu
--