Domů Zboží Od OcelOva

Brož B25 "Posel jara"motýlek s ametystovými zlomky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 10516610
Zobrazení: 143x
Vloženo: 24.4.2019
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk. Originál, který existuje pouze v jednom jediném exempláři. Vyniká kouzelným prostorovým tvarem, precizním zpracováním, "živou" modelací, krásnou barevností ametystových zlomků a elegantním nadčasovým výrazem. 

Vtip tohoto šperku spočívá v tom, že v každém pootočení a z každého úhlu pohledu vypadá trošku jinak, nepatrně mění tvář, čímž poutá pozornost, jakoby "ožívá". 

Brož můžete alternativně nosit i na krku jako přívěsek zavěšenou např. na klasické obruči (jednoduše se provleče pod jehlou brožového můstku), barevném lanku, vlasci, stuze, bužírce, řetízku a pod.. Pokud byste měla zájem o jednoduchou obruč, prosím napište do zprávy, přibalím Vám ji zdarma.   

Brož je vyrobena ručně. Tepaná, ohýbaná, tvarovaná z chirurgických drátů. Pečlivě natvarovaný motýlek je na svém tělíčku, křídlech a tykadélkách víceúrovňově zdoben zlomky ametystu. 

Ocelové REDA dráty použité k jejich výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii. Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let.

Motýlek má rozpětí křídel max. 5,4 cm, tělíčko s ametystem na výšku 2 cm + tykadélka cca 2 cm. Váha pouhých 9 gramů. Zdobná část je pevně mechanicky upevněna k brožovému můstku z chirurgické oceli o délce 1,8 cm.

Na přání Vám mohu vyrobit ve stejném duchu náušničky, např. puzetky, nebo prsten, náramek či sponu do vlasů.. neváhejte mi napsat, jistě vymyslíme to pravé pro Vás na míru!

Dárkové balení je samozřejmostí u všech mých šperků.

Nepřehlédnutelný šperk kouzelný v každém detailu.

Menu
--