Domů Zboží Od OcelOva

Prsten Nr.3 "Letní romance" mix perel exkluziv

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 10684412
Zobrazení: 149x
Vloženo: 24.6.2019
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk. Originál, který existuje pouze v jednom jediném exempláři z romantické kolekce variací na květy.  Vyniká kouzelným prostorovým tvarem, propracovaností detailů, bohatoustí květu, jemnou elegancí, nezapomenutelným výrazem a nadčasovou krásou pravých perel. 

Prostorová modelace květu, poutá pozornost, nikdy se neomrzí, vždy působí velmi zajímavě. Dominantním prvkem je velká přírodní perla se stříbrnými odlesky, její podoba je unikátní, neopakovatelná. V barvách převládá šedá, fialová a vínová v nejrůznějších odstínech.

Jedná se o výrazný designovaný kousek, nepřehlédnutelný svou velikostí, neopakovatelný šperk s osobností. Na ruce jej budete vidět, vnímat, prozáří Vám každý den. Přísahám, že si jej zamilujete)

Průměr květu max. je cca 4,8 cm. Přestože je velký, je lehký, váží pouhých 8 gramů. Příjemně se nosí (i celodenně). Prsten je precizně natvarovaný, aby Vám na ruce nijak nevadil.

Velikost je nastavitelná, lze přizpůsobit pro každou ruku. Výhodou je, že jej lze jednoduše upravit např. v létě pro "napuchlou" ruku. I když působí subtilně, je velmi pevný, běžným nošením jej nemáte šanci zničit. Obvykle již třetí den se s ním (respektive jemu podobným) dámy "sžijí" a nevadí jim ani při šáhnutí do kabelky ani při úpravě vlasů.

Prsten je vyroben ručně. Tepaný, ohýbaný, tvarovaný z chirurgických drátů o pěti různých tloušťkách. Ocelové REDA dráty použité k výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii.Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let a jsou prakticky bezúdržbové.

Na přání Vám ráda vyrobím cokoli do soupravy se stejnými perlami, napište mi, jistě vymyslíme to pravé Vám na míru)

Dárkové balení je samozřejmostí u všech mých šperků.

Nepřehlédnutelný šperk kouzelný v každém detailu.

Menu
--