Domů Zboží Od almabe

Královský kámen.... ametyst chevron

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 10742671
Zobrazení: 163x
Vloženo: 18.7.2019
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.
Cínovaný šperk je vytvořen z  ametystu původem z Namibie. Kámen je valoun krásného tvaru s ornamenty ve tvaru V, typickými pro ametyst chevron. Kámen má světle fialovou barvu přecházející do tmavě fialové.
Korunu kameni tvoří  korálky ametystu.
Celkově šperk měří 7 cm na výšku a 2,5 cm na šířku.
Šperk je leštěn, patinován  ošetřen antioxidantem.
Zavěšen je na černé kulaté kůži v délce 43cm +  prodlužovací řetízek, zapínání je na karabinku.
Ametyst chevron vznikal postupnou krystalizací z hydrotermálních roztoků, při které se s geometrickou pravidelností vylučuje bílý křemen a fialový ametyst. Odtud pochází i název chevron, kterým angličtina označuje ornament ve tvaru ,,V". Ametyst  chevron tvoří krystaly a žíly v mateční hornině až několik desítek metrů pod zemí. Nachází se na severu Namibie, jeho těžba je však v současné době pozastavena a na trhu se objevuje vzácně.
Ametyst je mimořádně mocný kámen s  vysoce spirituálními vibracemi. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku.  Je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit.  Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek. Kámen působí příznivě na schopnost rozhodování. 
    Menu
    --