Domů Zboží Od Ričizhor

„Svítí hvězdy proto, aby každý našel tu svou"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 10841236
Zobrazení: 87x
Vloženo: 2.9.2019
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk prsten Měsíčním kamenem

- použita kvalitní nerezová ocel

- leštěný, povrchově upraven

- velikost kroužku univerzální

- Měsíční kámen posiluje třetí čakru Solar plexus

Měsíční kámen

Měsíční kámen je kamenem nových počátků. Jak napovídá jeho jméno, je silně spjat s Měsícem a s intuicí. Podobně jako Měsíc je i kámen spojen s přemítáním a vzpomínáním, neboť i Měsíc neustále dorůstá a ubývá, čímž připomíná, že vše je součástí cyklu změn. Nejsilněji tento kámen působí na utišení rozbouřených citů.

Měsíční kámen vytahuje na povrch věci uzavřené dosud v podvědomí. Zvyšuje intuici a empatii. Vyvolává srozumitelné živé sny, zejména v době úplňku. Na duševní úrovni měsíční kámen uklidňuje přehnané reakce na emotivní situace. Je nabitý vstřícnou, pasivní, ženskou energií. Udržuje v rovině mužskou a ženskou energii a pomáhá mužům, kteří se chtějí dostat do kontaktu s ženskou stránkou své osobnosti. Funguje jako dokonalá protilátka pro všechny muže typu „macho" a přehnaně agresivní ženy.

V citovém životě uhlazuje měsíční kámen narušenou citovou stabilitu a napětí. Celkově uklidňuje emoce a zvyšuje citovou inteligenci. Pokud se položí na solar plexus, upozorní na již nefungující způsoby jednání v citovém životě, které je díky tomu možno prozkoumat a odstranit. Měsíční kámen přináší hluboké citové zotavení. 

Menu
--