Domů Zboží Od may

Šaty dlouhé až na zem, přírodní len

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od may

Katalogové č.: 10954765
Zobrazení: 555x
Vloženo: 15.10.2019
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Další kousek z kategorie šatů. Ačkoliv jsou prsa tvarovaná princesovým střihem, jsou tyto šaty spíš z kategorie áčkových šatů. Pod prsy jsou jen mírně probrané, měly by být na těle s malou vůlí, kterou lze v případě potřeby korigovat výše posazeným páskem (ten není součástí modelu). Doporučovala bych nějakou kontrastní barvu pásku, dejte si s výběrem záležet. Rozdělí model na dvě části, přičemž ta spodní bude dlouhá dlouhatánská, protáhne vám tělo na maximum a bude z vás ještě větší kočka :-). 

A využití šatů? Jsou celkově těžší, ale zůstávají vzdušné, jak to u lnu bývá. Když se pomačkají, váha šatů to zase vyrovná. Za chladných dnů můžete pod ně vzít tričko nebo rolák. Perfektní třeba i jako domácí oděv. Nebo jako takové šaty "doma i venku za královnu". Protože jsou čisté přírodní, můžete si s nimi hrát: dlouhé korále nebo krajkové bolerko, tygrovaná kabelka a brož, africké náramky nad předloktím, extra barevné obří plstěné náušnice... Zkrátka pokaždé jiná. A to jsem ještě nezmínila, že si je můžete vyšít, potisknout, pomalovat nebo jinak vyzdobit, pokud si troufáte. Můžete si dotvořit dokonalý originál.

Velikost : v prsou je maximum 112 a minimum cca 106 cm, v bocích je obvod 125-130 cm a délka šatů (dají se zkrátit) je 140 cm

Menu
--