Domů Zboží Od Ričizhor

Vše je neustále v pohybu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 11020793
Zobrazení: 66x
Vloženo: 8.11.2019
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský přívěsek s Malachitem 

- země původu Kongo

- použita kvalitnínerezová ocel

- pájený bezolovnatým cínem s 4 % stříbra

- leštěný a povrchově ošetřen antioxidantem

- velikost přívěsku 49x28mm

Malachit

MALACHIT-Zvyšuje vytrvalost a dodává energii - je symbolem kreativity a změny, současně i zemitých vlastností. Učí trpělivosti, odpovědnosti, vyrovnanosti, s klidem přijímat i zlo a zklamání, neúspěch, nepřízeň osudu. Pomáhá mužům získat sexuální sílu. Podporuje zapojení pravé mozkové hemisféry.
Odstraňuje škodlivé látky z těla a omezuje růst tukové tkáně. Je doporučován při očních, ledvinových, vředových a srdečních onemocněních. Pomáhá ovládnout výbušnost, překonávat starosti a dosáhnout úspěchu. Je ideální pro děti, protože je chrání před pády a zvyšuje odolnost vůči infekčním nemocím. Je vhodný pro meditaci a ovlivňuje čakru solar-plexu a srdeční.
Světle a tmavě zelené pruhy tvoří v malachitu nekonečné bohatství a pohyblivých obrazů a vzorů. Je ukázkou toho, jak se světlo a stín vzájemně doplňují a činí náš život dokonalejším a dynamickým. Vynáší na světlo, které jsme zapudili do říše stínů našeho podvědomí, které stojí v cestě našemu vývoji a které brzdí naši pohyblivost a vitalitu. Učí nás smířit se stinnými stránkami naší osobnosti, rozpoznat jejich smysl pro náš růst a s láskou je měnit ve světlo. Tímto způsobem poskytuje obnova přeměnu a probouzí chuť k životu a jeho bohatosti. Již od středověku se používal k léčbě krvácivých příhod a stavů slabosti. Byl symbolem spirituálního člověka.

Menu
--