Domů Zboží Od Blanka Mudrová

Kožená pánská aktovka - Jakub

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
PPL700 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Blanka Mudrová

Katalogové č.: 11162280
Zobrazení: 18x
Vloženo: 12.1.2020
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Aktovka Jakub je vyrobena zejména pro pány, kteří chtějí vypadat elegantně, ale zároveň vyžadují funkčnost a praktičnost samotné aktovky. Aktovka je vyrobena z kvalitní omyvatelné kůže v černé barvě. Navíc samotná kůže je příjemná na dotyk a je velmi matná.

Aktovka se nechá nosit v ruce za pevné držadlo, které je uchyceno k hřbetu aktovky pomocí poctivého niklového kování a přes čtyři nýty. Takže aktovka vydrží velmi vysokou pracovní zátěž, aniž by kování prasklo. Navíc k aktovce je možné nechat zhotovit dlouhý řemen se zkracovačem na dvě karabiny, pokud je uživatel zvyklý nosit aktovku přes rameno, popřípadě křížem (crossbody).

Aktovka či jinak spisovka je uzavíratelná na plechový zámeček. Pod klopou se nachází mnoho přihrádek na spisy, dokumenty, papíry, desky či prostor na 14 palcový notebook. Uvnitř se nachází i kapsička na zip, pouzdro na tužky či propisky a dvě malé kapsičky na vizitky či jiné karty. Navíc na zadní straně aktovky je dlouhý zip na věci, které potřebujete mít ihned po ruce.

Aktovka je tedy vyrobena zejména pro džentlmeny, kteří chtějí vypadat stylově a očekávají, že jim aktovka bude sloužit po dlouhou dobu. 

Vybavení:

  • 2 přihrádky
  • 1 přihrádka na zip
  • 1 přední menší kapsa
  • 2 malé kapsičky (např. na vizitky,…)
  • pouzdra na tužky
  • stříbrná podšívka
  • na zadní straně aktovky je kapsa na zip

Díky všem strategicky umístěným kapsám Vás aktovka donutí mít v aktovce pořádek.

Rozměry: 38x26x16 (cm)

K aktovce můžeme vyrobit i kožený řemen přes rameno na dvě karabiny. Stačí napsat poznámku k objednávce. Cena za řemen je +450,-- Kč.

    Menu
    --