Domů Zboží Od almabe

Síla tygra (tygří oko)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 11271395
Zobrazení: 108x
Vloženo: 25.2.2020
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk je vytvořen z velkého zlatého tygřího oka, měří v průměru 4,5 cm. Kámen  má nádherný sluníčkový efekt, který se mění podle úhlu dopadu světla. 

Šperk dotvážejí korálky zlatě pokoveného hematitu, v různých velikostech.

Šperk celkově měří 8 cm na výšku a 4,5 cm na šířku. 

Šperk je leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Zavěšen je na kvalitní kulaté černé kůži délky 45 cm + prodlužovací řetízek, se zapínáním na karabinku.

Tygří oko: Je velmi krásný a tajemný kámen. který má mnoho obdivovatelů. Pokud se na kámen pozorně zadíváte, může vám skutečně připomínat tygří oko. Podle toho si také pochopitelně získal svůj originální název. Naleziště Tygřího oka jsou potvrzená v Austrálii, Mexiku, Indii, na Srí Lance, v Číně, ale také v USA. Tygří oko (anglicky Tiger's eye) je minerál, řazený mezi drahé kameny.

Tygří oko je nejstarším talismanem, je tajemný, silný a ctěný. Odjakživa se mu přezdívá vševědoucí oko, protože dokáže svému nositeli propůjčit schopnost pozorovat své okolí a vidět do duše.Tygří oko je ideální pro podnikatele a pro ty, kteří s podnikáním začínají. Pomáhá budovat dovednosti důležité pro úspěch a kariérní postup. Tygří oko také varuje před samolibostí, dodává nositeli pokoru a inspiruje ke snaze zkusit něco nového. Pomáhá také lépe prezentovat své nápady nebo produkty. Tygří oko zbystřuje smysly, pomáhá věnovat pozornost detailům a povzbuzuje k pozitivnímu myšlení. Je to jedna z nejlepších pomůcek pro řešení krizí a poskytuje perfektní podporu, když se člověk bojí udělat velké rozhodnutí.

Menu
--