Domů Zboží Od SyAnela

Náhrdelník Mála z rodonitu, růženínu, howlitu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od SyAnela

Katalogové č.: 11443693
Zobrazení: 423x
Vloženo: 27.4.2020
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážení nakupující, Vaše objednávky odesílám hlavně přes Zásilkovnu. Pokud současně objednáte i na mém druhém profilu Syanela - háčkování, platíte jen jedno poštovné.

Náhrdelník Mála je sestaven ze 108 minerálních korálků - růženín, rodonit, howlit.  Je zakončen korálkem z práskaného křišťálu a střapcem. Velikost minerálů 8mm a 6mm. Náhrdelník je vyroben ručně, použila jsem bavlněnou přízi a je pouze jen jeden originál.

Náhrdelník můžete používat k meditaci nebo jako šperk, který dodává sílu, energii a ochraňuje mysl. Záleží jen na Vás, jak budete náhrdelník používat. Ukončený je na pevno, převléká se přes hlavu. Délka náhrdelníku 44cm x 2, plus střapec dlouhý 7cm, dosahuje nad pupek. Náhrdelník se krásně doplňuje s náramkem:

https://www.fler.cz/zbozi/naramek-ruzenin-rodonit-11511982

https://www.fler.cz/zbozi/naramek-radost-a-harmonie-

Růženín - symbol lásky, krásy, pomáhá projevovat city, podporuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, podněcuje citlivost a vnímavost vůči ostatním i sobě samému, podporuje fantazii, inspiraci a tvořivost, trpělivost. Dává sílu k odpuštění, učí sebeúctě a sebelásce. Dodává energii, je univerzální, použitelný na vše.

Rodonit je kamenem štěstí, radosti a lásky. Harmonizuje protiklady a pomáhá při řešení konfliktů. Podporuje toleranci, sebedůvěru a pobízí nás k přiznání si vlastních chyb. Působí proti strachu, stresu a neklidu. Posiluje vitalitu a aktivitu našeho organismu.

Howlit bílý (Magnezit) přináší hluboký klid, dodává harmonii a odolnost vůči stresu. Umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, rozpoznává podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, překonává nervozitu a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě.

Menu
--