Domů Zboží Od Mína12

Náramek z minerálů - lepidolit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce135 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Mína12

Katalogové č.: 11644042
Zobrazení: 54x
Vloženo: 24.7.2020
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Délka náramku=obvod zápěstí + 1 cm. Při prodloužení náramku mě prosím předem před vytvořením objednávky kontaktujte, abych měla dostatek korálků navíc. Děkuji Vám za návštěvu.

Náramek z lepidolitu, přírodního polodrahokamu. Velikost korálků je 6 mm, délka je 17,5 cm. Navlečeno na pružence Beadalon. Délku podle přání upravím - prodloužím nebo zkrátím, napište prosím do poznámky. Na přání dozdobím přívěskem z chirurgické oceli - viz přívěsky. Zabalím do organzového sáčku. 

Originální náramek se kterým nosíte kousek přírody. 

Lepidolit - klid, štěstí, ochrana, proti nočním můrám, láska
Báleží receptivní energii, elementu vody a planetám Jupiter a Neptun. Je to uklidňující kámen vhodný k odbourávání stresů každodenního života. Tiší vztek, hněv a další negativní emoce. Pozvedává psychické vědomí. Přitahuje štěstí svému nositeli. Podporuje lásku, uklidňuje vztahy narušené emocemi a pomáhá usmíření mezi milenci. Odstraňuje elektromagnetické znečištění (měl by ležet na počítačích, kde účinně pohlcuje škodlivé záření). Účinně odstraňuje bloky a jejich příčiny. Zmírňuje stres a deprese. Potlačuje utkvělé myšlenky, odstraňuje malomyslnost a překonává nespavost. Stabilizuje výkyvy nálad a návaly strachu nebo paniky. Pomáhá překonávat všechny citové i fyzické závislosti včetně anorexie. Pomáhá k nezávislosti a dosažení stanovených cílů. 
Barva: fialová, růžová

Menu
--