Domů Zboží Od Esus

Prsten ,, Alexandr "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11645489
Zobrazení: 48x
Vloženo: 25.7.2020
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný prsten s velmi vzácným Alexandritem drahokamem silného ducha lidí, kteří jsou přesvědčení o svých schopnostech, či se nebojí najít ztracené sebevědomí. 

*******************************************************

( Foceno na slunci i ve stínu )

Velikost kamene : 8 x 6 x 5 mm, průměr prstenu 17 mm s nastavitelnou velikostí ( roztažením ).   

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsí mědi, postříbřeného drátku, bižuterního základu, je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*******************************************************

Alexandrit

Alexandrit -  zvaný „ Královský kámen “, je nejvíce ceněnou odrůdou chryzoberylu. Je klenot luxusu a elity pro jeho jedinečné fyzikální vlastnosti a dvoubarevnost, alexandrit patří mezi nejdražší drahokamy srovnatelný s diamanty a rubíny. Je pojmenován na počest ruského cara Alexandra II.

- je symbolem života a jeho šťastných proměn. Člověka podrží v krizích, kdy se vše zdá být nadobro ztracené. Pomáhá nacházet východisko z nesnází, které bývá většinou prosté, takové, které by člověka v tísni ani nenapadlo.

 - mezi jeho další vlastnosti, které se připisují Alexandritu je schopnost obnovit harmonii mezi fyzickým tělem a psychickým potenciálem člověka. Činí svého majitele tišším, vyváženějším, rozumnějším a komunikativnějším.

Alexandrit je považován za kámen silného ducha lidí, kteří jsou přesvědčeni o svých schopnostech, či se nebojí najít ztracené sebevědomí. Těmto lidem přináší štěstí, slávu a úspěch ve všech rovinách bytí.

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--