Domů Zboží Od Eivlis-atelier

Bavlněná rouška - lesní zvířátka na smetanové

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Eivlis-atelier

Katalogové č.: 11775623
Zobrazení: 118x
Vloženo: 23.9.2020
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jednovrstvá rouška ze 100% bavlny. Lze provést jako dvouvrstvou, podšívková vrstva bílá s antibakteriální a hydrofobní úpravou.

Klasický chirurgický - skládaný typ obličejové roušky, který nejlépe sedí a přiléhá na různých typech obličeje, jedna velikost je vhodná pro muže i ženy a větší děti (na přání ušijeme velikost pro malé děti).

Tato rouška je jednovrstvá (vzhledem k teplému počasí a využití převážně v uzavřených prostorách), ale na požádání není problém ušít i dvouvrstvou, podšívková vrstva bílá - s antibakteriální a hydrofobní úpravou. Ušito z nové a vyprané látky, před odesláním znovu přežehlíme s napařováním :).

V horním tunýlku je vložen plastem potažený drátek (se začištěnými konci), který zajistí dokonalé přizpůsobení v oblasti očí a nosu , čímž se docílí snížení mlživosti brýlí a také účinně pomáhá proti nežádoucím posunům roušky po obličeji při mluvení - ať už směrem k očím, či dolů z nosu.

V bočních tunýlcích je jemná a velmi pružná gumička, která jde případně nahradit šňůrkami a zavazovat kolem hlavy.

Roušku používejte a udržujte dle standardních doporučení - vyperte nejlépe ručně v antibakteriálním pracím prostředku a přežehlete s napařováním na nejvyšší stupeň, případně vyvařte na páře (gumičky přetáhněte a zahákněte přes uši hrnce ven a přiklopte pokličkou). 

Poštovné je nastaveno jako doporučená zásilka České pošty.

Menu
--