Domů Zboží Od Miroslava Šmídová

Našla jsem hvězdného anděla... * náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Miroslava Šmídová

Katalogové č.: 11821575
Zobrazení: 50x
Vloženo: 9.10.2020
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský  náhrdelník,  inspirovaný Šumavou, útulnou českou krajinou...
...tradicí Keltů a moudrých druidů...,
... nádherou meteoritů, při průletu atmosférou Země svítících, jako padající hvězdy...

...vytvořený z unikátního, překrásného, přirozeně nepravidelného surového vltavínu ve tvaru listu s jamkovou strukturou (z jihočeského naleziště), doplněného čočkou fluoritu, a  drze vsazeného v prostém úponku z chirurgické oceli, na jednoduché ručně šité šifonové šňůrce olivové barvy - aby nic nepřekáželo a co nejvíce vynikla jedinečná krása, kresba a členitost přírodního kamene...

TENTO VÝROBEK z kolekce  ZROZENI ŠUMAVOU   nese značku 

Velikost:  vltavín: 32 x 25 mm (měřeno v nejširším místě), přívěsek celkem 50x27 mm, ručně šitá šifonová šňůrka š. 1 cm, d. 43-45 cm, zapínání na tepaný háček a několik oček řetízku z chirurgické oceli
Pro novou majitelku je připraven NÁRAMEK ze stejného materiálu jako DÁREK...

Osobní feng-shui:
Vhodný pro všechna znamení zvěrokruhu, obsahuje symbolické zastoupení všech elementů - Dřevo, Oheň, Země, Kov a Voda
Vltavín - moldavit,
nejznámější český tektit;  vltavíny vznikly přetavením křemičitých hornin a výtryskem tekuté skloviny při dopadu meteoritu v oblasti bavor a jihočeské pánve. Jako přírodní sklo se vlastně svým složením neřadí k drahokamům, ale jsou stále vzácnější.
Již od doby kamenné je považován za kámen štěstí, hojnosti a plodnosti, díky jeho lesní zelené barvě velmi příznivě ovlivňuje, uvolňuje a harmonizuje oblast srdce, plic a celého hrudníku (4.čakra).
Napomáhá propojení s energií Vesmíru i Země, (materiál obsahuje roztavené části zemských hornin i meteoritu), a přijetí živlu Ohně v potřebné (pozitivní) formě, vlastně skrze čirost skla (vody)
V tělesné rovině odstraňuje blokády v jednotlivých energetických centrech, která propojuje s vesmírnou energií a harmonizuje tak duši i tělo. Působí na jednotlivé čakry - od kořenové až po korunní, ke pomáhá přijmout moudrost pramenící z vesmírného poznání. Působí též jako indikátor a léčivý kámen, posiluje partnerství;  v jižních Čechách bývalo zvykem, že ženich přinesl svojí nevěstě krásný vltavín, který měl zajišťovat trvalost jejich manželství. 
Pro jeho mimozemský původ jsou mu připisovány i vlastnosti léčivé, pomoc při komunikaci s nadvědomím, vyšším Já, ale i možnost vnímání bezčasí, či všech rovin času současně - tedy minulosti, současnosti i budoucnosti, a zahlédnout tak možnosti sebe v čase...
Svým složením se blíží čistému křemeni - přírodnímu křemičitému sklu, čímž se vlastně dostává i na energetickou úroveň křemene a křišťálu, vesmírným původem posílenou k ještě vyšším hodnotám. 
Fluorit - zde vodově zeleně zbarvený kámen vykazuje podobné účinky, harmonizuje oblast 4.čakry a její témata, srdce, laskavost a sou-cítění. Navíc je nápomocný jako ochrana při práci s lidskou energií, vhodné zejména pro terapeuty...
Ocel - železo vibračně souzní se železem v krvi (stimuluje krvetvorbu), velmi dobře pomáhá resonančnímu spojení se Zemí (železo přirozeně obsažené v zemské kůře jako ruda,). V kombinaci s vltavínem působí jako uzemňující element.
Spirála pomáhá rozvést energii kamene do těla.    

JEDINÝ....

TOP nominace:
KDE ROSTOU HVĚZDNÍ ANDĚLÉ

Menu
--