Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Sebepřijetí "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11826639
Zobrazení: 55x
Vloženo: 11.10.2020
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný šperk se surovým hyperstenem - meditačním kamenem zrozeným pro duchovní práci a pomáhajícím tak přijmout sebe sama, kabošonem aduláru - jemným kamenem utišujícím rozbouřené city a zvyšujícím potlačenou intuici.

Velikost - 65 x 32 x 13 mm

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s mědí a postříbřeného a pocínovaného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm.

******************************************************

Hypersten

- snadňuje vhled do problému, pomáhá nalézt řešení, je vhodným pomocníkem i při vytváření dobrých vztahů a jejich udržení. Snadno s ním zvládnete ustát ostrou kritiku, pomluvy i kletby, umožňuje sebe-přijetí.

- propojuje člověka s duchovním světem a zlepšuje komunikaci s duchovními bytostmi. Velmi vhodný kámen pro duchovní práci a psychiku. Snižuje negativní aspekty pýchy. Je to dobrý kámen pro osobní vztahy a obchodní jednání.

- je vhodným kamenem pro meditaci, práci s kyvadlem, koncentraci mysli, vnímání, relaxaci. Náleží temenní čakře.

Adulár - Měsíční kámen

- je silně spjat s Měsícem a s intuicí. Podobně jako Měsíc je i kámen spojen s přemítáním a vzpomínáním, neboť i Měsíc neustále dorůstá a ubývá, čímž připomíná, že vše je součástí cyklu změn. Nejsilněji tento kámen působí na utišení rozbouřených citů. Měsíční kámen vytahuje na povrch věci uzavřené dosud v podvědomí. Zvyšuje intuici a empatii.

- vyvolává srozumitelné živé sny, zejména v době úplňku. Měsíční kámen se tradičně používá ke zvyšování duševních schopností a rozvíjení věšteckého umění.

- lze jej nosit jako přívěsek dodávající odvahu k přijímání duševních darů. Na duševní úrovni měsíční kámen uklidňuje přehnané reakce na emotivní situace. Je nabitý vstřícnou, pasivní, ženskou energií. Udržuje v rovině mužskou a ženskou energii a pomáhá mužům, kteří se chtějí dostat do kontaktu s ženskou stránkou své osobnosti. 

Mentální vlastnosti

- otevírá mysl náhlým a iracionálním podnětům. Je ale třeba mít na paměti, že rozhodně nepomáhá vyvolávat iluze v souvislosti s nejrůznějšími toužebnými přáními. Celkově uklidňuje emoce a zvyšuje citovou inteligenci. Pokud se položí na solar plexus, upozorní na již nefungující způsoby jednání v citovém životě, které je díky tomu možno prozkoumat a odstranit.

- měsíční kámen přináší hluboké citové zotavení

- měsíční kámen působí preventivně proti náměsíčnosti.

Umístění: Noste jako prsten nebo přívěsek na potřebném místě těla. Položený na čele vyvolává duchovní prožitky. Na solar plexu nebo na srdci působí na city.

*********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--