Domů Zboží Od Esus

Talisman ,, Korunní čakry "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce145 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Esus

Katalogové č.: 11835180
Zobrazení: 23x
Vloženo: 14.10.2020
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Decentní cínovaný šperk se vzácným surovým purpuritem - kamenem ztělesňujícím energii fialového plamene, ochraňujícím a harmonizujím sedmou nejvyšší korunní čakru.

Velikost - 48 x 25 x 15 mm

Tento šperk je oboustranný !

( Foceno na slunci i ve stínu )

Šperk je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsi mědi, postříbřeného drátku. Je patinovaný a ošetřený antioxidantem. Zavěšen je na černé kožené šňůrce délky 70 cm. Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*********************************************************

Purpurit

 - svou fialovou barvou zvyšuje odvahu mluvit otevřeně a mít důvěru ve své schopnosti verbalizovat vlastní myšlenky bez jakýchkoli problémů, jasně a srozumitelně. Energie purpuritu chrání a harmonizuje především korunní čakru, což pomáhá vytvořit pocit souladu s těmi, se kterými mluvíte.

- pomáhá odstranit překážky, které mohou limitovat osobní růst, stejně tak je vhodný k potlačení pracovních problémů. Svými silnými metafyzickými vlastnostmi je vhodný pro tlumení stresu a úzkosti.

- purpurit v sobě ztělesňuje energii fialového plamene, přináší silný pocit pohody a mírumilovnosti a tím poskytuje psychickou ochranu a je kamenem vhodným pro meditace, ovlivněním čelní čakry pomáhá poznat duchovní význam života.

- je vhodný k prolomení starých vzorů a životních návyků, ke změně způsobu, jakým život žijeme, pokud toužíme po změně. Může být proto užitečný jak v práci, tak ve vztazích, k podpoře nových rozhodnutí, navíc pomáhá odstranit negativitu z okolního prostředí.

*********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit papírovým kapesníčkem a může se nosit.

*********************************************************

Menu
--