Domů Zboží Od Cesta z města

"Potkala jsem veverku... "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Cesta z města

Katalogové č.: 11915837
Zobrazení: 42x
Vloženo: 5.11.2020
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Konečná cena za poštovné se odvíjí od velikosti zásilky (podle množství objednaného zboží). Bude upravena při přijetí objednávky. Děkuji za pochopení.
Pořád ještě tvořím podzimní dekorace, ty barvy jsou prostě úžasné a máme ještě necelý měsíc než se naladíme na barvy Adventu... Takže teď si vám ještě dovolím nabídnout závěs v podzimních barvách, i když veverka je téma klidně celoroční a může potěšit jak děti, tak milovníky oranžové barvy... :-)
Závěs se mi vždy obtížně fotí, jak je dlouhý, tak doporučuji rozkliknout fotografie, snažila jsem se nafotit i po částech. Krásně se doplňuje s druhým závěsem "Dýňobraní", ale samozřejmě je k mání samostatně...;-) Doufám, že tak, jako mě vždy vykouzlí úsměv na tváři veverka, kterou potkám v přírodě, tak tato veverka, kterou můžete mít doma napořád, vykouzlí úsměv vám :-)

Technické: celková délka závěsu od očka k zavěšení až po konečnou spirálku je 50 cm. Průměr kolečka s korálky je cca 5,5 cm. Veverka je velká 4,5x5cm. A veverka v kolečku má průměr 4,5 cm.
Dekorace je vhodná do interiéru, venku časem drát zrezne. Přestože je keramika jednostranně zdobená, může klidně být závěs ozdobou v okně, ale můžete ho samozřejmě pověsit na dveře, zeď...kamkoliv vás napadne

Osobní odběr v Karlových Varech či zašlu Českou poštou doporučeně v bublinkové obálce (+poštovné a balné 65 Kč)
Menu
--