Domů Zboží Od RK.Renata

něžnosti (ametyst+růženín )

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od RK.Renata

Katalogové č.: 11940595
Zobrazení: 20x
Vloženo: 11.11.2020
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Cínovaný přívěšek je vytvořený  z drátu a cínu metodou cínování.

Použit je bezolovnatý cín , minerál ametyst chevron a růženín.

Šperk byl leštěn, patinován a ošetřen antioxidantem.

Zavěšený na  bižuterním řetízku.

Velikost šperku je zhruba  5 x 4 cm.

Ametyst:

Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. 

Je to mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou. Zahání negativní emoce, stres. Tiší strachy, vztek, obavy a zlobu. Potřebujete-li se soustředit a přijmout nové myšlenky či se rozhodnout, ametyst by neměl na vašem stole či dlani chybět. Navíc rozvíjí intuici a podporuje proměnu záměrů ve skutečnost.  Ametyst svého nositele ochraňuje a dodává mu optimismus do života. Posiluje věrnost a lásku.

Název drahokamu pochází z řeckého slova "amethystos", které lze volně přeložit jako "neopilý" nebo střízlivý. Řekové věřili, že ametyst je účinnou ochranou proti otravám, a to i z alkoholu. Z ametystu se tedy vyráběly i číše na víno. Od těchto dob je ametyst také považován za symbol střízlivosti.

Růženín:

Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.

Menu
--