Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Večernice v tmavě modré (nerez náušnice)

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 12021895
Zobrazení: 318x
Vloženo: 2.12.2020
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk - náušnice jemné, neposedné, střapaté, dlouhé. Působí bohatě, přesto velmi jemně a vzdušně. Koupí těchto náušnic si pořizujete ručně vyrobený originální šperk. 

Použitým materiálem je atestovaný nerez, zavírací zapínání z hypoalergenního osteofixu (druh nerezu používaný ve zdravotnictví - výborně se osvědčil i u alergiků). Doplňují je průsvitné skleněné korálky tmavě modré barvy.

Hrozen je tvořen drobnými komponenty, všechny jsou ručně vyrobeny. Kované půlměsíce, wire-wrappingové kované kroužky. Při pohybu se náušnice kývají, přeskupují, vypadají každou chvíli trochu jínak, rošťandy. Jemňounce chřestí.

Ušlechtilý nerez je bezúdržbový stálobarevný materiál, který se neodírá, neoxiduje, nešpiní. Není nutná další údržba. Běžné nečistoty můžete odstranit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Celý šperk je možno oživit např. utěrkou na šperky (koupíte ve zlatnictví) nebo švédskou utěrkou.

Zpracování je profesionální, precizní, detailní. Konce drátů jsou pečlivě zapraveny nebo zacínovány. Konstrukce velmi pevná a dobře odolává mechanickému poškození. Náušnice Vám vydrží krásné celé roky. Jsou lehoučké a pohodlně se nosí. S ohledem na Vaše pohodlí je můžu doporučit ke stálému nošení.

Délka náušnice je 55 mm plus 17 mm zapínání. Jedna náušnice váží 2,5 g.

Menu
--