Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Granátové variace, náramek

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 13322570
Zobrazení: 19x
Vloženo: 4.5.2022
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Rafinovaný bohatý šperk, ručně vyrobený náramek. Nepřehlédnutelné filigránové motivy, exkluzivní vzhled. 

Náramek je celý ruční výroby. Konstrukce je z ATESTOVANÉHO nerezu a bezolovnatéh cínu s obsahem stříbra. Dominují mu filigrány, které jsou doplněny broušenými placičkami granátu (7 mm). Všechny kameny si zákaznice dodala sama. Mají velmi tmavou červenou barvu, jsou pouze z malé části průsvitné. Dekorováno kapičkami bezolovnatého cínu s obsahem stříbra.

Ušlechtilý nerez je atestovaný, netečný stálobarevný materiál. Neodírá se, nešpiní, neoxiduje, nemění svou barvu. Nerez je ve srovnání se stříbem nesrovnatelně pevnější. V kombinaci s pečlivým zpracováním jde o šperk, který výborně odolává mechanickému poškození, je tvarově stálý a jeho životnost je velmi dlouhá. Nevyžaduje další údržbu. Běžné nečistoty můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů), utěrkou na šperky nebo švédskou utěrkou.

Náramek je profesionálně detailně zpracován. Pájen je čistě, velmi jemně a precizně. Všechny konce a očka jsou pečlivě zapravena, zabroušena, zapájena. Náhrdelník na krku dobře drží na svém místě, jednotlivé filigrány nemají tendenci se otáčet.

Celková délka je 20 cm. Zapínání je kovaný háček a protikus.

Hmotnost náhrdelníku je 12,3 gramů. Na požádání pro Vás můžu vyrobit další kousky k sadě, například náušnice, prstýnek, náramek, brož...

Menu
--