Domů Zboží Od RE-NATUS

Myriády sluncí * náhrdelník

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od RE-NATUS

Katalogové č.: 13637486
Zobrazení: 151x
Vloženo: 27.10.2022
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

...jako hvězdy, který nikdo nezná, a možná je jich plnej vesmír...

Celokovový vintage náhrdelník, umně spletený ze tří řad kovových kuliček na hladkých kovových řetízcích, připomíná galaxii plnou sluncí a planet...

Vhodný pro večerní i denní příležitosti.

V materiálu nenošeného a léta opatrovaného luxusního náhrdelníku jsem po důkladné fyzické i energetické očistě a vyleštění objevila několik barev kovu - od stříbrné přes zlatou a bronzovou až k měděné.
Opatřila jsem náhrdelník zbrusu novou patinou, která sjednotila všechny části do vzhledu starostříbra s nádechem pozlacení, místy až barvou růžového zlata, a celek znovu pečlivě ručně vyleštila.

Velikost: délka 38,5 - 45,5 cm, zapínání na standardní karabinku a očka prodlužovacího řetízku. Pečlivé zabroušení všech drobných hranek zajišťuje pohodlné nošení.
Přestože vypadá masivně, je lehký, poněvadž kovové korálky jsou duté. Tvar se měkce přizpůsobuje po celém obvodu a krásně sedí na šíji.

Osobní feng-shui:
Vhodný pro všechna znamení zvěrokruhu, zejména pro živel Kov
KOV jako prvek - živel, element pentagramu - je nositelem duchovnosti; jeho energie je dostředivá, přítomnost kovu napomáhá soustředění sil i pozornosti, podporuje přirozený duchovní vývoj...,  charakterově bývá součástí nativních dat (*narození) u většiny sběratelů..:-) 
V západní tradici je ekvivalentem Kovu  element Éter, představující rovněž cosi prchavého, neuchopitelného... (podobně jako zvuk kovového nástroje, zvonu, tibetských misek apod.), proto známe éterické bytosti  - křehké víly, průsvitné a těkavé jako sám éterový plyn, jemné jako mlha či pára......

JEDINÝ...

TOP nominace:
CHERCHEZ LA FEMME

Menu
--