Domů Zboží Od matyma

Mauglí, náramek z minerálů

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce125 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od matyma

Katalogové č.: 13998665
Zobrazení: 87x
Vloženo: 18.4.2023
Počet srdcí: 50x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Zemité odstíny pro lesní víly...


Veselý a hravý náramek jsem vytvořila z několika přírodních minerálů a z různých velikostí korálků. Největší korálky jsou Rubín Zoisit v zeleno-fialové barvě, menší jsou Achát Australský fazetovaný ve žluté až okrové barvě. Tygří oko Red Rose v červené barvě, Tygří oko hnědé fazetované a nejmenší korálky jsou z Amazonitu modrozelené barvy. Náramek je na pružence Elastomer pro pohodlné navlečení na ruku. Přívěsek slon je z bižuterního kovu.

Náramek je vhodný pro obvod ruky 19 - 20 cm, průměr kuliček je 0,6, 0,8 a 1 cm.

***

V moudrých knihách je psáno

Achát - Beran, Býk, Panna, Váhy, Kozoroh. Pomáhá při psychické zátěži, dodává sebedůvěru, zmírňuje stres. Pod vlivem achátu dokážete lépe rozumět hnutí vlastní duše.

Tygří oko - Beran, Býk, Blíženci, Lev, Panna . Posiluje odvahu, podporuje koncentraci. Napomáhá v uvědomění si vlastních chyb. Čistí se pod proudem vody, nabíjí se na přímém slunci.

Amazonit - Rak, Panna, Vodnář. Je dobrý na posílení komunikace, přináší vyšší energii, klid a je spjat s elementem vody. Eliminuje škodlivé záření.

Rubín - Beran, Lev, Štír.  Životodárná teplá a kreativní energie vedoucí k očištění a proměně. Vytváří harmonické spojení mezi tělesnou a duševní láskou, mezi sexualitou a duchovnem. Zušlechťuje sexuální touhy, uvádí je do souladu s láskou srdce a sexuální splynutí povyšuje na zážitek jednoty s vesmírem.

 

Tento výrobek Vám pošlu v organzovém sáčku, v bublinkové obálce.

Jak pečovat o šperk se dozvíte v záložce Péče o šperky

    Menu
    --