Domů Zboží Od OcelOva

Náhrdelník PR1 "S otevřenou myslí!" ametyst

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 14030621
Zobrazení: 98x
Vloženo: 8.5.2023
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk. Originál, který existuje pouze v jednom jediném exempláři z kolekce "Variací na květy".
Potěší každou ženu, která ráda nosí šperky, jaké nemá nikdo jiný. 

Vyniká jedinečným výrazem, kouzelnou 3D modelací a úžasnou barevností ametystových zlomků. Prostorové tvary vypadají vždy luxusně. Působí vzdušně, půvabně a elegantně. Zaujmou na první pohled! 

Prostorové šperky mají šmrnc! Vypadají úchvatně, protože se v pohledu neustále mění před očima. Vyzařují silnou energii, dokáží změnit náladu, přitáhnout pozornost, působí smyslně. Je opravdu těžké si jich nevšimnout. Vždy se vás "dotknou". 

Je to úžasný šperk s osobností!

kyti

Kompozice šperku je asymetrická, avšak dokonale vyvážená. Květinový motiv je zdoben ametystem ve tvaru leštěných kapek a zlomky. Květ je pečlivě prostorově natvarován a zpracován.

Rozměry květu max. jsou 5,4 x 10 cm, váha 6 gramů. Přívěsek je zavěšen na jednoduché obruči vyrobené z tvrdého osteo drátu, která je zahrnuta v ceně. 

Přívěsek je celý vyroben ručně. Tepaný, ohýbaný, tvarovaný z chirurgických drátů o mnoha různých tloušťkách. Ocelové REDA dráty použité k jeho výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii. Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let.

kyti

Šperk je dárkově zabalen. 

NOVINKA! Každý šperk má svůj "rodný list" vlepený do víčka krabičky, kde je uvedeno jeho jméno, zdobení, datum vyhotovení a můj podpis.

Nepřehlédnutelný šperk krásný v každém detailu.

Menu
--