Domů Zboží Od pointa

X + Y - látkové přání k sňatku

88 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od pointa

Katalogové č.: 2044997
Zobrazení: 88x
Vloženo: 3.10.2011
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pointa se po letech stěhuje zpátky k Puntíkovi! Všechno, co nabízela, nabízí a bude nabízet se stejnou pointou najdete teď u Puntíka.

POZOR - skladem máme dvě přání, u kterých je text malinko jinak, než u vyfoceného přáníčka, text je: "BUĎTE MOC SPOLU ŠŤASTNÍ" (trošku krkolomnější vyjádření, zohledněno v trochu nižší ceně přáníčka, PC 99 Kč).

Knoflík použit také podobný ale jiný - jedno má bílý knoflík, druhé smetanový - připiště prosím do objednávky, o který máte zájem.

Monogram na přání a na míru

Chcete darovat originální přání? Jaké nikde nekoupíte? Které pod rukama obdarovaného taje, ve větru vlaje a překvapí? Takové nějaké jiné, neprůmyslové, ruční, od srdce?

Zkuste originální látkové přání od pointy (puntíka) :o)

Jednoduchý grafický design, ruční práce. Látka natrhaná, sešitá, ručně natištěn vlastní, docela neotřelý text. To vše zapnuté na knoflíček. Už Vám někdo dal přání, které si můžete rozepnout?

Přání k sňatku s textem uvnitř:

"Buďte moc spolu šťastní"

Přání se zapíná na čtyřdírkatý knoflíček, jehož přišití spojuje - plus - monogram, který na Vaše přání dotisknu (viz ilustrační foto - E + M) - rovnice lásky, akorát že chybí rovnítko a logika, ale to je u lásky normální.

Do přání Vás též mohu fixkou na textil podepsat (viz poslední foto vrchní část), nebo se na něj můžete podepsat centrofixkou, fixkou sami - na látku jde kupodivu pěkně psát ;o) - viz poslední foto spodní část).

POZOR - přání dodávám BEZ obálky, jen s provázkem na případné zavázání do ruličky. Do A5 obálky se nevleze (leda jej složit, i tohle toto přání umí!)

Takové přání od nikoho na beton nedostanou! :o)

 

Údržba: látka je předepraná (vysrážená dle doporučení prodejce), barva zafixována zažehlením - perte však maximálně na 30 stupňů.

Materiál: 100% bavlna, bavlnka.

Velikost: průměr cca 24,5 x 15 cm.

 

Originální návrh v opakované limitované edici, pokaždé trochu jinak, ruční práce.

 

Posílám doporučeně v bublinkové obálce - pokud byste chtěli poslat jednoduše (pošta neručí za doručení) kontaktujte mě prosím, upravím poštovné na 20,-.

 

Creative Commons License Děkuji, že respektujete autorská práva - puntik (c) a pointa (c)

    Menu
    --