Domů Zboží Od vata

Lepidlo ve spreji na decoupage - ubrousková tech.

220 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od vata

Katalogové č.: 2382834
Zobrazení: 89x
Vloženo: 29.1.2012
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Lepidlo a lak ve spreji 202 - na decoupage - ubrousková technika. Dokonale lepí ubrousky a papír na různé materiály bez hrbolků a trhání. Neobsahuje vodu, proto se ubrousky netrhají. Do 3 minut je možno materiál odlepit a nalepit znovu. Už žádné hrbolky a přehyby. Nevlní papír. Možno přelakovat i jinými laky. Vhodné na lepení ubrousků, dekoračních papírů i fotek na různé podklady - papír, dřevo, kov, plasty, polystyren, sklo... Vystačí na mnoho použití.

Návod: Před použitím dobře protřepat.

Odstraňte z ubrousku všechny spodní vrstvy (většinou dvě) a ponechte si pouze tu vrchní potištěnou. Vystřihněte ubrousek  (můžete také použít lepidla pro vystřihování). Nastříkejte rovnoměrně ze vzdálenosti 20 cm na zadní stranu. U velkých ploch začínejte na krajích a střed udělejte nakonec. Počkejte 1 až 2 minuty a pak dejte ubrousek na požadované místo. Čistým hadříkem přitlačujte ubrousek na místo a vyhlaďte případné hrbolky. Pokud obrázek nalepíte třeba nakřivo, můžete ho ještě odlepit a nalepit ho znovu - ubrousek se neroztrhne ani nijak neslepí! Konečný lak Nastříkejte slabou vrstvu tohoto lepidla 202 ze vzdálenosti 30 až 40 cm na celou plochu. Nejprve je lepidlo matné, ale postupně jak schne, získává vyjímečný saténový povrch. Po několika hodinách je lepidlo zcela suché a nelepí. Funguje jako ochrana podobně jako lak. A nebo na přelakování můžete samozřejmě použít matný nebo lesklý.

Návod: Chraňte pracovní plochu před ušpiněním. Před použitím sprej důkladně proklepejte. Ujistěte se, že všechny plochy jsou čisté a suché. Nastříkejte rovnoměrně ze vzdálenosti 20 cm na zadní stranu. Přilepte na požadované místo, pevně přitiskněte.

Velikost balení: 250 ml; výška 20 cm, průměr 5 cm

    Menu
    --