Domů Zboží Od Orgonity Silmarino

Koník mořský larimar a zlato - orgonit

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonity Silmarino

Katalogové č.: 2556640
Zobrazení: 27x
Vloženo: 21.3.2012
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Orgonitový osobní - talisman ve tvaru mořského koníka s larimarem a pravým zlatem.
Je živější než vypadá, pracuje pro Vás stále a pomůže Vám:

- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- regenerovat, uzdravovat a zvýšit odolnost a vitalitu
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Nafocený kus je již prodaný - do 3 týdnů vytvořím velmi podobného - možno dohodnout vystavení rezervace a koupě pak s fotkou kusu, který pro Vás odliji.
Doplněno 8.2.: POSLEDNÍ FOTKY JSOU PRACOVNÍ FOTO NOVÉHO KUSU PŘED ÚRAVOU POVRCHU A HRAN.


Jako každý orgonit, i tento koník je účinný transformátor energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodný jako přívěšek, šperk, do kabelky, kapsy, na pracovní stůl... Narozdíl od volných kamenů či běžných šperků nepotřebují kameny zalité v orgonitu žádné energetické či jiné čištění nebo nabíjení.

Složení:
kvalitní velký krystal křišťálu v ose těla uvnitř, kousky lapisu lazuli, pravé plátkové zlato 23,6 karátů, piliny mosazi a mědi, odlit byla v mnoha vrstvách z křišťálové šperkařské pryskyřice. Očko na zavěšení z obecného kovu barvy zlaté a hedvábná šňůra v barvě kamenů na požádání zdarma - uveďte při objednávání.
Balen bude v čirém zip sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis. (Dárkový organzový sáček lze na objednávku - připište, zvýší cenu balného+poštovného o 20 Kč).

Rozměry:
6,5 cm x 3 cm x 1,8 cm
Energetický dosah: cca 8 -12 m - bude upřesněno pro konkrétní kus
Pokud je pro Vás energetické působení/kapacita zásadní, je tento koník dobrá volba - vzhledem k objemnému bříšku se vejde velký krystal křišťálu, působení je tedy dosti silné..společnost tohoto koníka může změnit váš život opravdu citelně k lepšímu.

Larimar -  též zvaný "delfíní kámen,  kámen nové doby, andělský kámen"
je vzácný pektolit s velmi vysokými vibracemi. Objeven byl teprve v 70. letech, vyskytuje se pouze na Bahamách a v Dominikánské republice, název je složeninou z jména dcery majitele lokality Lari a - mar - od slova moře. Těžko hledat kámen účinnější v duchovní oblasti.. Kámen meditace, vnitřního míru..spočinutí v tichu..Nadpozemský Larimar je jedním z duchovních kamenů otevírajících vstup do jiných dimenzí...vyzařuje lásku a přináší klid a vyrovnanost. Na duchovní úrovni dodává síly a odstraňuje falešné hranice.. zvláště užitečný při odstraňování strachu..Pokud jej budete nosit v dobách plných stresu a nevyhnutelných změn, dokážete čelit všem strázním s vyrovnaností. Zajišťuje klidné, jasné a konstruktivní uvažování.  Podněcuje tvůrčí schopnosti a dodává odvahu vrhnout se do proudu událostí a plout s ním. Do citového života vnáší  klid a vyrovnanost... prostředek proti citovým extrémům..Hojí prodělaná srdeční traumata a zajišťuje nové napojení na přirozené zdroje hravosti a dětské energie..udržuje spojení s energií Bohyně Země..pomáhá  obnovit spojení s přírodou...


Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno v hojném množství pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Čistí a posiluje účinek každého kamene.
Inspirováno delfíny a oceánem, součást kolekce "Karibik v létě"

Larimar v pryskyřici podložený zlatem docela vyniká..pokud si troufnete tohoto koníka umístit viditelně do svého výstřihu, budete zcela nepřehlédnutelná :-)

Inspirováno delfíny a oceánem. Součást kolekce "Karibik v létě"

Vybírejte srdcem. Zapojte intuici. Pokud se Vám líbí, neváhejte - pošlete dotaz ke zboží nebo kupte. Zobrazený kus je prodaný, vytvořím pro Vás však podobného koníčka na přání do 3 týdnů.

Menu
--