Domů Zboží Od Dílnička kocourka Mourka

Hrad Kronland

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Dílnička kocourka Mourka

Katalogové č.: 2582921
Zobrazení: 306x
Vloženo: 30.3.2012
Počet srdcí: 315x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Na vědomost se dává, že hrad Kronland se prodává! Máte možnost se stát majitelem jedinečného historického skvostu, pohádkově tajemného hradu Kronlandu!

Základem hradu jsou čtyři věže spojené zdmi a terasami. Vstupní bránu hlídají dva členové hradní stráže. Někdy u toho mírně popíjejí, proto jim může dovnitř proklouznout i podezřelá osoba, například čarodějnice v převleku babizny. Na nádvoří mezi studnou  a hejnem hus spokojeně chrochtá pašík. A na louce za hradem trhá princezna květiny, povídá si s dvorní dámou vykloněnou z balkonu, a nevnímá příval mouder, které na ní chrlí pantatíček král! Pozor! Nelekněte se, pokud na věži zahlédnete černokněžníka nebo na vás vykoukne duch!

Hrad i postavy jsou ručně modelované z bílé jemně kamínkové hlíny, patinované burelem, a dekorované engobami a glazurami. Nechybí velké množství detailů, jako ptáčci, netopýři, koš s jablky, hnízdečko, ježek apod. Toto dílo je společnou prací obou tvůrkyň Dílničky kocourka Mourka.

Figurky krále, princezny, babizny a černokněžníka jsou samostatné, lze s nimi libovolně pohybovat podle vaší fantazie.  Objekt je možné umístit jak doma, tak i v zahradě, zde je potřeba na zimu schovat.

Základna 30x30cm, výška 26cm.

Menu
--