Domů Zboží Od yes dres

Petrolejová rámová kabelka XL - 2v1

1 169 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od yes dres

Katalogové č.: 2848688
Zobrazení: 56x
Vloženo: 4.7.2012
Počet srdcí: 68x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální rámová kabelka je neobvyklá svojí velikostí. Schováte do ní všechny věci, které budete přez den potřebovat a pořád budete vypadat elegantně a stylově.

Tato luxusní kabelka je ušita z pevného saténu petrolejové barvy, na jehož úpravu jsem použila vlastní autorskou techniku.Uzavírá se pomocí krásného kovového rámu v barvě gunmetal (tmavá kovově šedá).

Kabelka je výjimečná také svojí univerzálností, neboť ji využijete na denní nošení, ale stejně tak dobře vám poslouží do společnosti.        Díky jejímu unikátnímu střihu ji můžete nosit dvěma způsoby - s překlopem nebo bez, tak jak je vidět na fotografiích. Snadno tak můžete měnit její velikost podle toho, co vám zrovna vyhovuje nebo podle toho, kolik věcí do ní během dne přidáte či odeberete.

Celá kabelka je podšita měkkým rounem, díky kterému zůstává krásně měkká a nadýchaná a zároveň skvěle drží tvar. Uvnitř červené saténové podšívky naleznete jednu kapsu na všechny nezbytné drobnosti.

Rozměry kabelky jsou v plné velikosti: 35 x 39 cm a ve složené (s přeloženou vrchní částí): 28 x 39 cm. Rámeček je široký 21 cm a přes rameno se vám bude hezky nosit díky 114 cm dlouhému řetízku, ve stejné barvě jako rámeček, který není problém na přání zkrátit na vámi požadovanou délku. Možno vyrobit i v jiných barevných kombinacích.

Tuto kabelku si můžete objednat i v jiných barvách

Menu
--